Interesovanje publike za Made in New York džez festival prevazišlo sva očekivanja

0

Nakon 3 sedmice od početka prodaje ulaznica za Made in New York Jazz Festival 2024, ponosno ističemo da je interesovanje publike prevazišlo sva očekivanja i da je u odnosu na isti period prethodne godine, 60% više prodatih „early bird“ ulaznica, pa obavještavamo sve zainteresovane posjetioce da što prije obezbijede svoj primjerak ulaznice. Sve do početka festivala, cijena pojedinačne ulaznice iznosi 25 Eur za koncerte u Tivtu i Podgorici,, saopštili su organizatori festivala.

„Pridružite nam se ovog juna na ekskluzivnim džez programima u Tivtu i Podgorici i uživajte u bravurama nekih od najvećih svjetskih, evropskih i regionalnih džez majstora – Nathan East, Jeff “Tain” Watts, Frank Gambale, Kennedy Kennedy, Luis Bonilla, Ekep Nkwelle, Šule Jovović, Lana Janjanin, Vladimir Maraš, Branko Sterpin, Filip Bulatović i mnogi drugi. Cijena pojedinačne ulaznice za srednji festivalski dan, koji nam donosi koncert talentovane regionalne džez zvijezde Lane Janjanin i njenog kvarteta u džez klubu Sejdefa u Podgorici, iznosi 19 Eur. Uz poznate lokacije na kojima možete kupiti ulaznice (Blue Room, Porto Montenegro, Tivat i džez klub Sejdefa, Podgorica), ulaznicu za ovogodišnji Made in New York Jazz Festival možete obezbijediti online i to na adresi www.jazzmne.com/shop Ovogodišnje izdanje festivala počinje u četvrtak, 20. juna, na platou kod Hipotekarne banke u okviru naselja Porto Montenegro, besplatnim “Street Jam Session” koncertom na kome će učestvovati mladi i talentovani džez umjetnici iz Crne Gore, uz podršku starijih kolega i naših inostranih gostiju. Premijerni koncert u okviru Made in New York Jazz Festivala 2024 održaće se takođe u naselju Porto Montenegro i to na sceni “Synchro”, u petak, 21. juna sa početkom u 21h. Nakon koncerta, od 23:15, pridružite nam se na after party lokaciji u tivatskom “Blue Room” klubu, gdje će nas vrhunskom bluz svirkom počastiti nikšićki “Kind of Blues” uz podršku učesnika festivala“, saopštili su.

Subota, 22. Jun nudi još jedan besplatni program –  “Street Jam session” sa crnogorskim džez umjetnicima i njihovim gostima na Trgu nezavisnosti u Glavnom gradu, ispred Hard Rock Café-a, sa početkom u 20h. Ta ulična svirka biće idealna najava za koncert “Lana Janjanin Quartet”, istog dana, u džez klubu Sejdefa u Podgorici, sa početkom u 22h.

Završni dan festivala donosi besplatno “Master class” predavanje kome će prisustvovati svi učesnici festivala, a zainteresovana publika imaće priliku da sa velikanima svjetske džez scene razmijeni mišljenja i dobije odgovor na sva pitanja iz oblasti muzičkog stvaralaštva. Ujedno, pozivamo sve zainteresovane ljubitelje džeza, ali i đake i studente umjetničkih srednjih škola i fakulteta da nas posjete u nedjelju, 23. juna, u džez klubu Sejdefa, tačno u podne.

Istog dana, sa početkom u 21h, u atrijumu The Capital Plaza centra u Podgorici, održaće se završno veče festivala, a nakon koncerta, “Kind of Blues” prirediće još jedan after party jam session u džez klubu Sejdefa, s početkom u 23:15.

Za sve programe koji se održavaju u džez klubu Sejdefa, informacije možete dobiti na broj telefona +382 69 000 150.

Za više informacija pozovite +382 68 050 080 ili se obratite produkciji festivala putem elektronske pošte – [email protected]

Vidimo se na devetom izdanju Made in New York Jazz Festivala od 20 – 23. juna!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.