Insajder pregovara sa agentima strane službe: Funkcioner DPS-a kupio vrijednu nekretninu na Mauricijusu!

Insajder pregovara sa agentima strane službe: Funkcioner DPS-a kupio vrijednu nekretninu na Mauricijusu!

Jedna bezbjednosna služba iz Evrope provjerava informaciju koju su dobili od insajdera iz vladajuće stranke da je visoki funkcioner DPS-a nedavno došao u posjed vrijedne nekretnine na Mauricijusu, potvrđeno Borbi.

Ta transakcija je prema našim saznanjima, obavljena nivcem iz nelegalnih tokova.

Naša redakcija je došla u posjed informacije ko je taj visoki funkcioner DPS-a i njegov identitet ćemo objaviti nakon što se završe sve provjere oko te nekretnine.

Prema našim informacijama, insajder iz DPS-a je odlučio da progovori i nedavno je obavio razgovor sa agentima jedne obavještajne službe. Ponudio im je dokaze o umiješanosti kolega u neke prljave poslove, a zauzvrat je tražio zaštitu za sebe i porodicu.

Međutim, on nije do kraja napravio dil sa agentima, jer su oni tražili da provjere njegove informacije, pa će zavisno od toga, odlučiti da li će mu pružiti zaštitu.

Funkcioner DPS-a, koji je stekao nekretninu na Mauricijusu se pominjao u jednoj velikoj aferi koja poslednjih godinu dana potresa Crnu Goru.

Mauricijus se nalazi u Africi u Indijskom okeanu. Oko 800 kilometara istočno od Madagaskara i 200 km istočno od ostrva Reunion.

Na Mauricijusu živi oko 1,3 miliona stanovnika. Mauricijus nema domorodačko stanovništvo, već je ostrvo počelo da se naseljava tek nakon kolonizacije. Danas je stanovništvo najviše indijskog porekla oko 60%, zatim evropskog, kineskog i afričkog.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *