Mladen Mikijelj

Injac i Stojanović Jakšić potpisale memorandum: Unaprijediće kvalitet obrazovanja i vaspitanja u Podgorici

0

Cilj ovog memoranduma je unapređenje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Glavnom gradu kao i efikasno održavanje i modernizaciju infrastrukture škola i vrtića, saopštili su iz Ministarka prosvjete, nauke i inovacija

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić Stojanović i gradonačelnica Glavnog grada Podgorica Olivera Injac, potpisale su danas memorandum o saradnji između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Glavnog grada. Memorandum predstavlja značajan korak u uspostavljanju poslovno tehničke saradnje između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Glavnog grada, u oblasti održavanja infrastrukture obrazovnih i vaspitnih ustanova i edukacije učenika u vaspitno-obrazovnim ustanovama na teritoriji Podgorice.

“ Cilj ovog memoranduma je unapređenje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Glavnom gradu kao i efikasno održavanje i modernizaciju infrastrukture škola i vrtića. Očekuje se da će ova saradnja rezultirati poboljšanjem uslova za učenje i rad zaposlenih u obrazovnim ustanovama, što će direktno doprinijeti poboljšanju obrazovanja naših građana“ , istakli su iz ministarstva.

Potpisivanju memoranduma, pored ministarke Jakšić Stojanović i gradonačelnice Injac, prisustvovali su i državna sekretarka u MPNI, Dragana Babović, sekretar za finansijske poslove i analizu budžeta u Glavnom gradu, Balša Špadijer, sekretar za komunalne poslove, Andrija Babović, direktor Putevi Radoš Zečević i predstavnik Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada, Nikola Razić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.