Incident u Skupštini, Vuletić (DPS) opsovao Medojevića: “Sve ti j…. od nastanka do danas”!

1

Na Odboru za bezbjednost i odbranu danas je došlo do incidenta kada je poslanik DPS-a Milorad Vuletić opsovao poslanika DF-a Nebojšu Medojevića.

Dok je Medojević postavljao pitanja Ivici Stankoviću i Veselinu Veljoviću o švercu kokaina i obračunu klanova, i vezama sa DPS-om, Vuletić je sa mjesta dobacio da ne želi da sluša kako Medojević vrijeđa njegovu partiju.

”Nijesam nikada nikoga od Vas prozvao i dovodio u vezu sa mafijom. Rekao sam i sad ponavljam, zbog kriminala prozivam imenom Zorana Lazovića i Mila Đukanovića i mafiju. Vas koji sjedite u ime DPS-a, ovdje ne pominjem. Ako ćete da branite svoga šefa Đukanovića, najvećeg kriminalca Evrope, to je vaš problem. Ova vlast je političko krilo organizovanog kriminala, rekao je Medojević.

Vuletić i Medojević su nastavili raspravu, bez teških riječi, koja je kratko trajala.

Vuletić je nastavio da dobacuje sa mjesta, a onda je ustao i kada je krenuo ka izlaznim vratima, dobacio je Medojeviću: “Sve ti j…. od nastanka do sad, izađi napolje, p…. jedna”, uz još neke pogrdne riječi.

Za Vuletićem je izašao Andrija Mandić i nakon nekoliko oštro razmijenjenih riječi, Vuletić je otišao niz stepenice u poslanički klub DPS-a.

Sjednica je nakon toga prekinuta na deset minuta, a u pauzi je poslanik SDP-a Ranko Krivokapić kazao kolegama iz DPS-a da dobro pogledaju šta su uradili, jer novinare ne ubijaju zbog pisanja o cvijeću, nego o kriminalu. Kazao je da poslanik ima pravo da pita šta je predmet njegovog interesovanja,  a da ovakve incidentne situacije na ivici tuče, nijesu bile čak ni kad je Andrija Mandić svojevremeno vodio Odbor, a saslušavan je Milo Đukanović i da DPS treba da se dobro zapita zbog ovog danas.

Prije ubistva Duška Jovanovića, sud u Italiji osudio Mila Đukanovića zbog šverca duvana

Prije incidenta Nebojša Medojević je saopštio da je “prije ubistva Duška Jovanovića, Vrhovni kasacioni sud je osudio Mila Đukanovića zbog šverca duvana.“

“Već 2001. godine krenuo je šverc kokaina, u Italiji je formiran predmet. Pa me interesuje da odgovori VDT da li su vrh DB-a Zoran Lazović, Duško Golubović, ali i Milo Đukanović bili uključeni u šverc duvana i droge. Postavljam pitanje jer je Duško Jovanović ubijen zbog pisanja o švercu duvana”, rekao je Medojević.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je odgovorio da se više puta sreo sa strukturama službi bezbjednosti Italije, sa Pjetrom Grasom nekoliko puta ali da nikada nije dobio pismenu ili usmenu informaciju o ovome što je Medojević pričao.

Bez odgovora o švercu kokaina u kontejneru Volija

Medojević je pitao da li je sve istraženo vezani za 55 kila kokaina u kontejneru Volija.

“Da li je ko saslušan iz Volija zbog šverca kokaina”?, pitao je on.

Dodao je i kako je moguće da je Vojna bezbjednosna služba otkrila šverc kokaina preko školskog broda Jadran.

“Kako osoba koja je osuđena na devet godina zatvora u Srbiji organizuje šverc kokaina u Crnoj Gori? Jedino je moguće da se ovdje krio pet godina i švercovao za DPS, naveo je on.

 

1 Comment
  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

    Mišo…vreća dukljanskih govana.
    Iz spijunske vamelje

    10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.