Incident u Skupštini, prekinuta sjednica: “Korumpirane kreature iz Tužilaštva hoće da hapse DF, pružićemo otpor”! (VIDEO)

Incident u Skupštini, prekinuta sjednica: “Korumpirane kreature iz Tužilaštva hoće da hapse DF, pružićemo otpor”! (VIDEO)

Skupština Crne Gore danas je prekinuta nakon verbalnog incidenta između Jovana Vučurovića, poslanika DF-a i potpredsjednika Skupštine Gencija Nimanbegua. Povod je bio zahtjev GST-a Milivoja Katnića da se traži skidanje imuniteta poslaniku DF-a Nebojši Medojeviću.

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović ocijenio je da je tkz. GST Milivoje Katnić traži skidanje imuniteta, Nebojši Medojeviću, poslaniku tog saveza, kako bi ga zatvorio.

“Poslali su jedan zahtjev, za skidanje imuniteta, ali ne i onaj za stavljanje u pritvor. Razlog je potpuno jasan, čim mu se skine imunitet, oni će da uhapse Medojevića. To je glavna tema u Crnoj Gori, otvara se još jedna stranica u progonu DF-a, otvara se stranica u sukobima u Crnoj Gori i mislim da gospodin Ivan Brajović ili ko je nadležan, treba da vrati tom gospodinu taj zahtjev. Ili će se dozvoliti da određene korumpirane kreature iz tužilaštva, čiste cipele o Skupštinu Crne gore, i ovo nije po prvi put, ne smijete da zucnete jednom Milivoju Katniću, neću da ga karakterišem, jer sam mu rekao u oči šta mislim, i Ivici Stankoviću, koji treba da je u zatvoru, zbog teške korupcije, oni se bave ponovo DF-om. Ponovo se pokušava jedan od lidera DF-a strpati u zatvor i Ivan Brajović ne reaguje. Ako vi to dozvoljavate, mi to nećemo dozvoliti i pružićemo otpor korumpiranim likovima iz SDT-a, kazao je Vučurović.

Nimanbegu je odgovorio da Vučurović iznosi neprimjerene izjave, “ne možete tako procjenjivati i govoriti o ljudima, nastavite bez pominjanja državnih tužilaca”. Vučurović mu je odgovorio da je Nimanbegu dio korumpirane ekipe koja pokušava da spriječi “da govorimo istinu, a i Ivan Brajović je dio te ekipe”.

“Nijesam dio korumpirane većine ili manjine. Ne mogu vas prevaspitavati, ali mogu da vam skrenem pažnju na rečnik, odgovorio je Nimanbegu.

Vučurović ga je pitao da li on to njemu prijeti, “ako prijetite možemo to da riješimo”.

“Ti si sluga Milivoja Katnića, rekao je Vučurović Nimanbeguu, nakon čega mu je on oduzeo riječ i prekinuo sjednicu.

#JovanVucurovic: КАТНИЋ ЖЕЛИ ДА ЗАТВОРИ МЕДОЈЕВИЋА, КОРУМПИРАНЕ КРЕАТУРЕ ИЗ ТУЖИЛАШТВА ЧИСТЕ ЦИПЕЛЕ СА…

Gepostet von Demokratski front – DF am Dienstag, 22. Oktober 2019

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *