Imenovan novi sedmočlani Odbor direktora EPCG

1

Na današnjoj sjednici Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore smijenjen je dosadašnji Odbor direktora, na čelu s Đokom Krivokapićem, a na predlog Vlade imenovan je novi semdočlani.

U Odboru direktora EPCG ubuduće će biti: Milutin Đukanović, Nenad Marković, Aleksandar Dožić, Milun Božović, Jovan Radošević, Mirjana Čizmović i Rajko Radusinović, piše Pobjeda.

Skupštinom, koja je organizovana na Sceni 213 u Nikšiću, predsjedavao je izvršni direktor Igor Noveljić.

Glasalo je sedam predstavnika akcionara, a kao predstavnik Vlade prisustvovao je i državni sekretar Ministarstva za kapitalne investicije Marko Perunović.

Noveljić se na kraju zahvalio svojim saradnicima, podsjetio da je dosadašnji Odbor direktora i menadžment kompanije ostvario najbolje rezultate u istoriji EPCG, realizovao brojne investicije…

Manjinski akcionar Vasilije Miličković kazao je da neće glasati za novopredloženi sastav Odbora direktora, “jer je on ponovo partijski”..

“Ministar Mladen Bojanić obmanuo je javnost, jer je svojevremeno pozvao sve zainteresovane da konkurišu za mjesto u najvećem rukovodnom organu nacionalne elektroenergetske kompanije, a na kraju je, ipak, bio presudan partijski dres”, rekao je Miličković.

Izvor: Fos.media

1 Comment
  1. zdravko komentariše

    bRAVO PODRŠKA mILUTINI. nADAM SE DA ĆEŠ BRZO SMIJENITO KADROVE I BIVŠE DIREKTORE KOJI SU VJERNO RADILI ZA DPS PROTIVZAKONITE STVARI I NAROČITO PRED OVE IZVORE U NIKŠIĆU

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.