“Ili oslobodite momke iz Kuča, ili uhapsite i procesuirajte stanovnike sa Vrela ribničkih“

2

Protestujemo zbog hapšenja i određivanja pritvora momcima uhapšenim u Kučkim koritima zbog nepoštovanja mjera koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore, a omogućavanjem Romima sa Vrela ribničkih da te iste mjere krše bez sankcija, kako smo svi čuli i vidjeli u prilogu RTCG, zbog toga, kako je jedan od njih kazao, što oni nijesu navikli da budu u kući, rekao je Saša Mijović, predsjednik GP Nova ljevica.

“Zato pozivamo Vladu Crne Gore, Koordinaciono tijelo, Ministarstvo zdravlja i Upravu policije da mjere ne sprovode selektivno, već da se mjere primjenjuju prema svima podjednako.

Ili oslobodite momke iz Kuča, ili uhapsite i procesuirajte stanovnike sa Vrela ribničkih, koji su takođe prekršili mjere.

Podsjećamo, Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković u obraćanju naciji povodom pandemije koronavirusa je kazao da neće biti kompromisa biti praštanja, niti provizornosti – ni za jedan posto za one koji ne poštuju pravila, i da će se lično postarati da tako bude.

Takođe, pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević rekao da će policija prema građanima koji se u situaciji pandemije, ponašaju neozbiljno sprovoditi, bez izuzetka, mjere i naredbe u cilju zaštite građana Crne Gore.

Hapšenjem i određivanjem pritvora momcima iz Kuča opovrgli su ono što su rekli i time po ko zna koji put pokazali da se zakoni i propisi ne primjenjuju prema svima isto.

Da li je to zbog glasačkog tijela kojeg DPS ima u najvećem procentu na Vrelima ribničkim a neuporedivo manje u Kučima, možemo samo da pretpostavimo? Medjutim ono što je sigurno, je da zakoni i mjere ne odnose isto za Kuče i stanovnike Vrela ribničkih, stoji u saopštenju.

2 Comments
 1. real komentariše

  mijovicu sedi dje si ni za djesi nisi
  koliko su ovi tvoji nastupi intelegentni strah me da se ne istrosis
  budalo sedi djesi ni za djesi nisi

  4
  13
  1. Prle komentariše

   “real” budi malo realniji, ako nijesi poltron vlasti!

   5
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.