Igor Vujičin eksluzivno za Borbu: Zvezda tražila ekspertizu trećeg meča, na potezu ABA liga

0

Portparol KK Crvena Zvezda Igor Vujičin potvrdio je za portal Borba da je završen sastanak Nebojše Čovića i rukovodioca ABA lige. Kako nam je kazao, Čović je tražio od čelnika ABA lige da se uradi ekspertiza suđenja treće utakmice, koja je igrana sinoć, pa da će nakon toga biti sve jasnije.
“Sada je sve na čelnicima ABA lige. Čekamo njihov stav. Ne želimo ništa da remetimo, samo jednostvano tražimo da što prije urade ekspertizu suđenja, jer smatramo da smo drastično oštećeni. Što oni prije to urade, prije će se sve znati, kratko je kazao Vujičin.
Nebojša Čović kaže da ne priznaje rezultat sinoćnjeg meča, jer se dogodila neviđena krađa, oružana pljačka u trećoj četvrtin.
“Cijeli ambijent je pravio sudija Javor, od prve do posljednje sekunde, a on zna kako se rade specijalne operacije, perfidne, lopovske”, rekao je Ćović.
On je rekao da su sve specijalne operacije išle od Dragana Bokana.
“Sve je to krenulo od ovog Dragana Bokana – kao da mi nešto mutimo, sa Žarkom Čabarkapom, sa Brankom Jovanovićem, predsjednikom sudijske komisije… Sve se radilo ispod žita. Svi koji se razumiju u košarku mogu da kažu – super, odradili su vas.”, rekao je Čović.
Na njegove konstatacije, čelnici ABA lige – “pretežno, do mjestimično ćute”.
“Ja sam predložio poligraf za sudije. Oni su nisu htjeli ni da stupe u kontakt sa nama. Postoje teorije koje daju analizu kada vidide da je čovjek nesiguran i kada došao da vas pokrade. Majkić nije znao gdje je bio, on se plaši sebe, a ne da sudi o onakvom ambijentu. Šta govori njihovo ponašanje – da im je neprijatno, zato što imaju zadatak šta da urade i da sprovedu”, rekao je Čović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.