IDU čestitao Medojeviću: Znamo da će PzP snažno doprinijeti agendi naredne vlade Crne Gore

3

Predsjedavajući Međunarodne demokratske unije (IDU) Stephen Harper čestitao je predsjedniku Pokreta za promjene (PzP) Nebojši Medojeviću na učešću u, kako je kazao, ogromnoj pobjedi opozicione koalicije na crnogorskim nacionalnim izborima.

Poštovani predsjedniče Medojeviću,

Kao predsjedavajući Međunarodne demokratske unije (IDU), želio bih da čestitam vama i Pokretu za promjene (PzP) na učešću u ogromnoj pobjedi opozicione koalicije na crnogorskim nacionalnim izborima.

Po prvi put u 30 godina, narod Crne Gore izvršio je promjene putem glasačkih listića, spasivši zemlju od njenog autoritarnog zanosa pod socijalistima. PzP je bio osnova za ovu promjenu i vi biste trebali biti ponosni na ovo dostignuće u odbrani slobode i demokratije.

Znamo da će PzP snažno doprinijeti agendi naredne vlade Crne Gore. Ohrabrujemo vas da nastavite borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala i da poboljšate odnose sa NATO-om i Evropskom unijom.

IDU je vodeće svjetsko udruženje konzervativnih, hrišćansko-demokratskih i političkih partija desnog centra. Naša organizacija je osnovana da okuplja konzervativce širom svijeta u znak podrške zajedničkim vrijednostima slobode i demokratije. Čast nam je što se PzP iz Crne Gore poravnao sa nama.

S poštovanjem,

Rt. Hon. Stephen Harper
22. premijer Kanade,
Predsjedavajući Medjunarodne demokratske unije

3 Comments
 1. 727 komentariše

  mozemo misliti taj doprinos kao ovih 30 g gubitnickog staza. jad i bijeda. sta rade konpleksi i frustracije!!! kako vas bre nije sramota da sve unistite. sram vas bilo vide i vase gnomske face koje narod gleda 30 godina. sjasite vise!!!! stoko! sve li urpopastite ne mozete se dogovoriti i naci zajednicki cilj jer je bitnija zadnjica i kako da se izborite za jos glasaca. e pa ima da puknete djubrad.

  1. Pushi ga,Mirna! komentariše

   A trpio si DPS 30 godina….jeo bi govna da su ti
   naredili….da,da…to je ta vrsta ljudi,jeo bi govma,samo da tvoja omiljena sekta,bezbožna ostane na vlasti…Sve izbore od 1989 ste pokrali,bando lopovska, uništili sve sto je valjalo u Crnoj Gori..E sad, shipu racq, dzukac sektaški..Nema više kao do sada.

   1
   1
 2. Traktorist komentariše

  Pise pismo sam sebi😄😄

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.