Ibrahimović i Bošnjačka stranka protiv volje građana: Hoće manjinsku vladu i da ih podrži DPS!

7

Funkcioner Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović kazao je da njihov stav oko učešća u novoj vlasti nije promijenjen, ali je izbjegao de kaže da li je bilo neformalnih kontakata sa liderima tri koalicije koje predstavljaju novu skupštinsku većinu.

On je ponovio zalaganje za formiranje manjinske vlade o čemu su, kako je podsjetio, razgovarali sa Demokratama.

”Važno je još jednom naglasiti da nije bilo zvaničnih poziva za razgovor, odnosno da nije došlo do ni do kakvih promjena u posljednjih nekoliko dana kada je riječ o eventualnom učešću BS u vlasti.

Građani Crne Gore će u Bošnjačkoj stranci uvijek imati iskrenog i pozdanog partnera. Dokazali smo da se nismo igrali nacionalnim i državnim interesima, već smo ostali čvrstvo na putu očuvanja nezavisne i evroatlantske Crne Gore.

Mi smo se i 2016. godine jasno odredili, ne za beneficije i visoke pozicije u vlasti, čak smo i odbili ponudu da naš predsjednik partije bude premijer, već smo smatrali da je odbrana državnosti Crne Gore prioritet, a što se brzo pokazalo i ispravnim. To je jedan veliki kapital politike Bošnjačke stranke i odgovornog pristupa rukovodstva BS, a sve to je rezultat odgovorne i kvalitetne saradnje sa građanima. Najbolju potvrdu ovakve politike imali smo prilike da vidimo na posljednjim izborima, kada je BS dobila najveću podršku od osnivanja naše stranke.

Crnogorska javnost je upoznata da smo u razgovoru sa Demokratama, a sve u skladu sa izbornom voljom građana, dali prijedlog manjinske Vlade. U tom modelu, Demokrate bi bili okosnica Vlade, uz učešće koalicije Crno na bijelo, sa ili bez manjina, što oslikava izbornu volju dvije trećine građana, koji su dali prednost proevropskoj, evroatlantskoj Crnoj Gori i gdje bi sve proevropske i prograđanske partije podržale takvu Vladu, što uz dvotrećinsku podršku u parlamentu garantuje deblokiranje procesa u našoj državi i dovelo bi do bržeg rješavanja nagomilanih problema”, kazao je on.

 

7 Comments
 1. Zeko komentariše

  Jel vam to Milo tražio ili ste sami smislili 😂😂😂
  Ibrahimoviću, neće da može više! Proslo je vrijeme kad manjine siluju većinu! Možete nama da budete sluge isto kao sto ste bili Milu sluge!

  22
  3
 2. Bajò komentariše

  Vrloooo dobroooo! , samo gzit cetniklerofasisticki ološ, vrlooo dobroooo!

  20
  1. vaso komentariše

   Traktorce ustasko kopile znamo da si bajo i da mijenjas nazive ski gotico je da bslijzna a svi casini muslumani komsije su dobro dosli u novu Vladi.

   10
   2
 3. Kontra revolucija komentariše

  Iskreni i pouzdani partner si ti samo ratnom huskacu Izetbegovicu i balijskim zlocincima !.
  Nisi ti nikad ni bio gradjanin Crne Gore nego kao i Albanci veliki separatista !!!.
  Da ti nije Ugljanin neki blizi rod ili ste svi po naravi isti ?.
  Izdajnici roda svoga !!!.

  19
  1
 4. Anonimni komentariše

  Vazi,evo ,😎mrs lopovi. Posteni Bosnaci ok al vi. Jebali ste nam majku 25,g,I vasa podrska okg. Mjesto glavu u pijesak ,javljate se, vi da ucjenjujete vise PRAVOSLAVNU Spartu. Nikad!

 5. Corona komentariše

  Bahato samo gospodo “intelektualci”. Sa partijom na vlasti do skoro držaste svoje komšije i rođake u strahu zarad vaših guzica, evo sad će se viđet prava istina i da je sirotinja ispaštala samo zbog vaših i zadnjica vaše đece,sram vas i stid bilo nezasite. Nema više srbin, crnogorac, bošnjak, ima samo čovjek!!! Oteto prokleto!

 6. Q komentariše

  Zar oni ne znaju da trebaju biti portiri u vladi a ne da oni prave i odlucuju o vladi?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.