IBAR i EU integracije ne pomažu! Neophodan antimafija blok!

0

Lider Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević oglasio se povodom najnovijih dešavanja na Cetinju, gdje je nastavljen dugogodišnji obračun crnogorskih klanova.

On smatra da IBAR, EU integracije i prazna priča ne pomažu u rješavanju sukoba kriminalnih grupa i pitanja kriminala u Crnoj Goru, jer klanovi i dalje ratuju po Crnoj Gori. Zbog toga, stava je da je antimafija blok neophodan.

„Narkokarteli i dalje nesmetano izvode svoje terorističke akcije u sred bijela dana u centru Prijestonice. Način izvršenja djela, vrijeme, mjesto ukazuju da narkokarteli šalju jasnu poruku državi da su jači od nje“ – kaže Medojević i dodaje da je rasulo u bezbjednosnim strukturama toliko, da se mafija drznula da u sred dan izvodi ovakve terorističke akcije sa mogućim nevinim žrtvama.

„Prazne priče vlasti o EU integracijama, poglavljima 23 i 24 i IBARU su bacanje prašine u oči sluđenim građanima“ – ističe lider PZP-a.

Medojević je mišljenja da je stanje u državi takvo da je neophodna čvrsta ruka i jasno političko liderstvo koje će uvesti red u državi i očistiti institucije od vojnika, plaćenika mafije, korumpiranih i nesposobnih partijskih apartčika.

„Spajić i njegova družina služe za podsmjeh i sprdnju mafije. Crna Gora treba antimafijaški blok i udruživanjem svih patriotskih snaga koje umiju, znaju i smiju da se suprotstave mafiji i kroz radikalne reforme i mjere očiste državu od ove pošasti i garantuju običnim građanima mir i bezbjednost“ – jasan je Nebojša Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.