I Demokrate se priključile hajci na Marka Kovačevića: To je ideološki primitivizam kojim skuplja jeftine političke poene

0

Demokratska Crna Gora oštro osuđuje javni istup predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i prepušta nadležnim organima da utvrde sve neophodne činjenice i donesu odluku u vezi sa predmetnim slučajem.

„Vrijeme konstanog vraćanja u prošlost, prebrojavanja krvnih zrnaca, prijetnji bilo kome, generalizacije i drugih oblika primitivizma mora biti iza nas i uvijek ćemo se suprostaviti istom sa koje god strane da dolazi. Mladi ljudi i mladi javni funkcioneri imaju dodatnu generacijsku i istorijsku obavezu da se okrenu budućnosti, da grade mostove, spajaju ljude, šire ljubav, sabiraju sve činioce našeg društva, a ne da ideološkim primitivizmom, sa koje god strane da dolazi, pokušavaju sakupljati jeftine političke poene“, saopštio je portparol Demokrata Mitar Paunović.

Građanima je dosta ideoloških igranki i primitivnih podjela, navodi on i dodaje da narod hoće vladavinu prava, jake institucije, dalje ekonomsko i socijalno jačanje, evropske integracije, jednom riječju- teme i vizije buducnosti a ne teme valjanja u blatu podjela i prošlosti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.