I dalje ćute koliko im je para dao Knežević: DPS boli susret opozicije sa Putinom

1

Povodom jučerašnje konferencije za medije Demokratskog fronta i najava Duška Kneževića da će u javnost iznijeti nove snimke protiv lidera DPS-a Mila Đukanovića, oglasili su se iz te stranke.

Kako navode, politička scena u Crnoj Gori postaje sve zanimljivija, iako je već tradicionalno na tapetu DPS i njen predsjednik Milo Đukanović.

“Pored odbjeglog predsjednika Atlas banke, koji nikako da pobjegne od sebe, tome doprinose pojedini opozicioni lideri, i neki mediji, iz Crne Gore, i iz regiona. Lica sa optužnica misle i govore isto, i iz Podgorice i iz Londona. Juče su Knežević i Mandić najnoviju odluku suda da im se zabrani da napuštaju Podgoricu pripisali DPS-u i „vrhu režima“. Baš kao što je nedavno drugi Knežević tražio od Đukanovića da mu sredi kod SDT da ne odgovara zbog finansijskih malverzacija”, navode iz DPS-a.

Kako dodaju iz DPS-a, oni su u cijelu priču uključili i predsjednika Rusije Vladimira Putina.

“Ni kraćeg susreta ni više galame. Pored toga, kako su ranije obavijestili javnost, što im je Putin odao priznanje za herojsko držanje, sad saznajemo i da ih je ohrabrio. Citiraju njegovu poruku: samo izdržite, ovo je sve trulo, ovo će brzo da se uruši. Samo ga nijesu pitali na šta je mislio. I ne znamo je li to bilo na marginama Putinovog selfi susreta s Markom Milačićem, prije ili poslije. Iz njihovih izjava ne vidi ni da li je Putin u Beogradu stigao da se sretne s Vučićem”, navedeno ej u saopštenju.

U DPS-u su se osvrnuli i na navode pojedinih medija da je Serž Bramerc dolazio nedavno u Podgoricu da traži od Đukanovića da se povuče.

“Takvi glasovi se pronose evo već 30-tak godina. Vrlo nezgodna je u svojim komentarima i politička boranija zvana URA, poznatija po broju 1,23. Ali, i dalje primat drži propali bankar u egzilu, političar u pokušaju, koji iz Londona poziva narod na bunt, po uzoru na nekadašnju kraljevsku izbjegličku vladu”, navode u DPS-u.

Povodom najava da će objaviti nove snimke u DPS-u kažu:

“Zlobnici tvrde da je DK-Zetafilm sa sjedištem u Londonu trenutno jedina njegova uspješna firma, iako po uobičajenoj praksi sa jednim zaposlenim. Istina, u tome mu pomaže i jedan poslanik iz Podgorice, koji je s njim u ugovornom odnosu. Ali, sve je već viđeno, samo je u ovoj političkoj igri novo lice Knežević sa potjernice. Završetak smo toliko puta vidjeli”, zaključuju u DPS-u.

1 Comment
  1. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Diktator je go!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.