Husović izgubio osjećaj za realnost: Milov saveznik bi da prekraja izbornu volju naroda

7

Manjinska vlada, koju bi iz redova opozicije podržale i druge proevropske i prograđanske partije, obezbijedila bi potrebnu proevropsku dvotrećinsku većinu u parlamentu, čime bi se deblokirali određeni procesi i svakako stvorili uslovi za sveobuhvatnu društvenu reformu, jačanje institucija i vladavine prava u cilju dostizanja evropskih standarda, kazao je u intervjuu za Dan Rafet Husović, predsjednik Bošnjačke stranke.

On je istakao i da zvaničnog poziva za ulazak manjinskih partija u vlast još nije bilo, osim preko medija i dodao da je ponuda koju su nedavno predočili Demokratskoj Crnoj Gori bila realna, iskrena i politički korektna od strane BS-a.

Komentarišući izborni rezultat na ovogodišnjim parlamentarnim izborima 30. avgusta, Husović je kazao da može biti samo ponosan jer su osvojili 35 odsto više glasova nego 2016. godine. Poručio je i da je zadovoljan položajem Bošnjaka trenutno, da su povećali zastupljenost u institucijama ali da na tome još treba da se radi jer to nije, kako je kazao, ni blizu procentu srazmjerne zastupljenosti. Husović je i osudio dešavanja oko izbornog dana vezano za bošnjački narod, posebno u Pljevljima, ali i u drugim gradovima.

7 Comments
 1. akvarius komentariše

  Sta ovaj balija vise ne prestane ko je on.

  24
 2. akvarius komentariše

  Neka ide sa ovim iz starog bara da sije drogu

  24
 3. Q komentariše

  Koliko ja znam Medjunaridni sud pravde je u svojoj presudi ,presudio da u Srebrenici nije bio genocid.Pa sad nek to manjinskavlada demantuje.

  16
 4. Četnikjeružno komentariše

  Odmjeren, kulturan, demokrata, u punini gospodin, a ne četničkoklerofašistička krezuba ojebina??

  1
  11
  1. Poznavalac prilika komentariše

   Ovo ti odmjereno, ovaj balija oce da trguje sa vladajucom partijom kao sa Milom, u kojoj zemlji na svijetu je jena manjina imala 5 ministara, a Srbi koji su vecina nijednog, Ode on u ilegalu za vazda, Bi opet da pud Kosova, prodaje robu izz Srbije e nema vise dosta bilo,

 5. Kontra revolucija komentariše

  Sta bih ovaj balija jos hteo , jos vecu zastupljenost bosnjaka ???.
  Pa procentualno imaju vecu zastupljanost nego Srbi kao vecinski narod !!!.
  Uopste sa njima ne pregovarati !.
  Ta sacica (2 %balija) bi da vlada Crnom Gorom !!!.
  Oterati ih ne znam gde !.
  Najbolje u Tursku !!!.

 6. Četnikjeružno komentariše

  Kakav vokabular četničađije, uzas.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.