Hrvatski mediji napadaju Vučića i srpski narod: Nazvali ga psihopatom, smetaju im uspjesi Srbije

4

Hrvatski Večernji list na bestidan način je u tekstu punom mržnje i najnižih uvreda, koje prevazilaze granicu svakog iole korektnog ponašanja, napao predsednika Aleksandra Vučića, ali i ceo naš narod i državu Srbiju.

Povod za tekst u kom Večernji list naziva Vučića psihopatom i “četnikom koji se ne mijenja”, huškačem, bio je intervju koji je predsjednik Srbije dao za Face TV.

Autor teksta u Večernjem listu Zvonimir Despot kaže da je u intervjuu Vučić trebalo da se izvinjava za stvari koje nije ni počinio, da je trebalo da klekne u Sarajevu, pa se poziva na govor iz Gline iz daleke 95te, govor u kome nije bilo nikakvog huškanja, već jedino Vučićeve iskrene bojazni za sudbinu našeg naroda u tada ratom zahvaćenoj Krajini.

Ali zna to autor teksta u Večernjem listu. Kao što zna i za stradanja Vučićeve porodice u oba rata, kako Drugom svjetskom kad su mu ustaše poharale porodicu, tako i u poslednjem, kada mu je djedovina spaljena do temelja. Ali za razliku od autora intervjua, Sarajlije Hadžifejzovića, koji nije kopao po ratnim ranama, nego je čak rekao da se Vučićeve porodice sjeća po lijepim kazivanjima, u Zagrebu su se našli neki koji bi, što se narodskim jezikom kaže, da budu veći katolici od pape i da oni brane Sarajevo umesto Sarajlija.

A biće da je istina i povod nešto sasvim drugo. Da, jeste taj intervju povod, ali zbog nečega drugog. Naime, za samo dva dana intervju na jutjubu vidjelo je oko 800 hiljada ljudi. Još malo pa milion. Nema baš u Zagrebu, Sarajevu, pa ni u Beogradu, političara, državnika, kojeg će za dva dana na jutjubu gledati osam stotina hiljada duša. A očigledno Vučića žele da čuju. I to ne samo ljudi u Srbiji, čak u Srbiji najmanje, jer im je predsjednik svakako dostupan. Biće da je baš region htio da čuje Vučića koji govori o autoputu do Sarajeva, koji govori o vakcinama, Vučića koji danas vodi Srbiju koja je ne samo šampion u vakcinaciji, nego i u privrednom rastu, Vučića koji je našu zemlju uspio da uzdigne, koja je jaka i ekonomski i vojno, ali i Srbiju koja prije svega šalje poruke saradnje, dogovora, Srbiju koja hoće mini Šengen, a ne barijere i zidove, Vučića koji kaže “Šta će nam vakcina ako je naše komšije nemaju”…

E upravo to je neke neke ljude u Zagrebu natjeralo da napišu ovu bijedu od teksta, koji je zaključen rečenicom koja otprilike glasi “kakav narod, takav i Vučić”. A ima tu istine. Narod Srbije vrijedan, ponosan, nije odustao kad je bilo najteže, borben, ali častan. Narod koji čuva svoje komšije i brine o njima. Narod koji voli da gradi i kad mu sve poruše.

Zato, iako najprljavijim uvredama, nazivajući Vučića psihopatom, ovaj tekst Večernjeg lista je zapravo najveći kompliment, jer on nije rekao nista ružno ni o Vučiću ni o Srbima, nego o kompleksima onih koji shvataju da je Srbija na najboljem putu.

4 Comments
 1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Vučić je objavio šokantan snimak na svim TV Srbije! Ana Brnabić vadi budalu. Jednostavno vadi budalu i stavi ga na sto. Prije objeve toga snimka, Alex je zamolio da se deca udalje od ekrana. Snimak se moze naci u Internetu bez problema.

  7
  13
  1. Marko komentariše

   Pa ro isto rade Vuckovi tabloidi za politicare iz nase zemlje i za crnogorce.Bestidno latu,a vi iz borbe to prenoaite.

 2. LOLO komentariše

  CRKNITE PAĆENICI BOLESNI.
  VUČIĆ JE ZA VAS GOSPODIN I DRŽAVNIK KAKVOG NI EVROPA NEMA .

  22
  6
 3. Kontra revolicija komentariše

  I ponovi se otvori fabrika jednog giganta ne u Zagreb ni u Podgoricu ni u Sarajevu nego u Novi Sad !.
  I ponovo se povisuju plate i penzije ne u Hrvatskoj, ne u Crnoj Gori ne u BiH nego u Srbiji !.
  Ma pricajte šta hocete izrodi Srbija zna svoj pravac !.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.