Hey Reilly oživeo klasična remek-djela za Instagram generaciju

0

Miljenik modnog svijeta umjetnik Hey Reilly je, koristeći Samsung Galaxy Note 10+, dao novi izgled nekim od najčuvenijih klasika umjetnosti. Legendarna djela Van Goga, Botičelija i Da Vinčija ponovo su oživjela u 21. veku, postavši dio digitalne kolekcije u potpunosti prilagođene Instagram generaciji.

Digitalna remek-djela obuhvataju: ‘Selfi portret’, ‘Damu sa mops-žabom’, ‘Zagonetni osmijeh’, ‘Djevojku sa crvenim nosem’ i ‘Veneru od Osmjeha’.
Reilly, koji se bavi modnim dizajnom i ilustracijama, jedan je od najistaknutijih digitalnih umjetnika današnjice, prepoznatljiv po spajanju mode i likovne umjetnosti, a njegova djela našla su se u kampanjama mnogih vrhunskih brendova, kao što su Moncler, Calvin Klein, Nike i Vogue Italia.
„Moj Instagram profil je kao galerija gde dijelim svoje radove, a Note10+ me je konačno oslobodio monitora i miša, tako da čitav proces podignem na viši nivo. Humor je sastavni dio moje umjetnosti i ukoliko ova kolekcija nekoga natera da stane i nasmije se, ja ću biti srećan čovjek“, istakao je Hey Railley.

Tokom čitavog kreativnog procesa korišćen je Samsung Galaxy Note 10+, a Reilly je tom prilikom testirao – S Pen olovku, multifokalnu kameru, AR Doodle funkciju, profesionalni softver za uređivanje video sadržaja, brzo punjivu bateriju i do 1TB interne memorije.

„Galaxy Note je omiljen među korisnicima jer kombinuje moć i produktivnost sa jedinstvenim funkcijama osmišljenim tako da podstaknu kreativnost i inovativnost“ rekao je Milan Vujović, direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.