Hari i Megan uhvaćeni u laži: Nisu se mogli dva puta vjenčati

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u intervjuu koji su dali Opri Vinfri ispričali su, između ostalog, kako su se tajno vjenčali tri dana prije romantičnog vjenčanja koje je pratio cijeli svijet, kako bi imali “nešto za sebe” i kako bi mogli da čuvaju uspomenu na taj privatni, lijep trenutak, piše Glosi.

Ipak, jedan engleski vikar tvrdi da se to sigurno nije dogodilo.

Kako je Megan objasnila, Hari i ona pozvali su kanterberijskog nadbiskupa i rekli mu da je glamurozno vjenčanje spektakl za svijet i da žele da započnu svoj bračni život sami, na šta je princ dodao da su samo njih troje bili na tom intimnom venčanju, Megan, on i nadbiskup.

Međutim, kako prenose britanski mediji, tamošnja Crkva nalaže da se vjenčanje dogodi na javnom mjestu, gdje ljudi mogu eventualno da prigovore sklapanju braka i da se to ne može desiti u dvorištu i bez svjedoka.

Vikar Crkve Engleske Dejvid Grin pisao je na Tviteru o ovom činu nakon intervjua i istakao da to što Megan i Hari tvrde nije moguće.

Nije moguće dvaput se vjenčati. Šta je bilo onda to tri dana prije javne ceremonije? I ako jeste bio brak, šta onda radimo? Sklapamo sveti brak samo zbog kamera? – zapitao se on, a potom obrisao tvit.

Ukoliko je ovo bila laž, ona navodno nije jedina izgovorena u intervjuu — Megan je rekla da nije znala ko je princ Hari kad ga je tek upoznala i da ga nije “guglala”, dok njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi tvrdi da je Megan bila opsjednuta britanskom kraljevskom porodicom tokom odrastanja, a čuvena je njihova zajednička fotografija iz tinejdžerskih dana na kojoj poziraju ispred Bakingemske palate.

Ona želi da bude nova princeza Dajana, rekla je Ninaki Pridi.

Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mjesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Voljela je film “Princezini dnevnici”, o običnoj devojci koja postaje dio kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja, govorila je Ninaki nakon što se saznalo za Meganinu vezu sa Harijem.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.