“Hapšenje decenije” ponovo u toku: Kašćelan i ekipa sad moraju u pritvor

5

Vijeće podgoričkog Višeg suda preinačilo je odluku sudije Miroslava Bašovića i odlučilo da Slobodana Kašćelana i uhapšene navodne članove kavačkog kriminalnog klana pošalje u pritvor.

U toku je policijska akcija hapšenja šestorice navodnih članova kavačkog kriminalnog klana koji su ranije danas bili pušteni nakon tužilačkog zadržavanja.

Izvor: Vijesti

5 Comments
 1. Tolosi komentariše

  Sudija je ili korumpiran pa u Spuz ili nesposoban pa odstranjivanje iz sudstva.

  38
  2
 2. Ja komentariše

  Znaju govna da će biti svi proveravani sad kad se tužilački usvoje ako bogda pa preprsvljanu,sudije govna od govana.žalosno je dati čoveku toliku moć da umisli da upravlja sudbinama,još da su iole ljudi pa da reče čovek ajde no sve govno do govneta

  39
 3. NIKO99 komentariše

  Potpuno sam se navuko na ove članke o svakodnevnim događajima u zemlji i regionu. Ovo je bolje od holivudskih filmova milion puta. Ovakve zaplete nebih mogao zamisliti svojim maštovitim mozgom nikada. Pratim situaciju iz sekunda u sekund. Došlo je dotle da me Fudbal više ne interesuje. Strava.

 4. Kresoja Bill komentariše

  Apsite Mila, on je starješina, on je glava ovom zlu. Bez njega svi Baošići i svi Katnići i svi Kašćelani padaju . Ko je Zviceru omogućio bijeg iz Milogore?
  Utucite zmiji glavu fa vas piton ne bi progutao.

  1. Dobrilo komentariše

   To je jedino rjesenje!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.