Hapšenja na Dobrakovu: Oduzeto 10 kila skanka

0

Policajci i carinicu su u noći između 01. i 02. februara u tri slučaja na Graničnom prelazu Dobrakovo i u jednom slučaju na Željezničkom GP Bijelo Polje oduzeli preko deset kilograma skanka i marihuane. Tri osobe su uhapšene, a protiv dva lica podnijeta je prekršajna prijava. Kontrolom autobusa koji saobraća na relaciji Herceg Novi-Beograd zaplijenjena je kesu sa 136,7 grama marihuane. Kesa se nalazila ispod sjedišta na kojem je bio putnik D.A. (26) iz Prijepolja, koji je uhapšen.
Baranin B.B. (27) uhapšen je nakon što je kontrolom međunarodnog brzog voza, u jednoj od kabina, zaplijenjeno četiri pvc kese u kojima se nalazilo oko deset kilograma skanka.
Kontrolom autobusa koji saobraća na relaciji Herceg Novi-Subotica, kod Podgoričanina A.H. (23) u džepu jakne pronađen je dio džointa i jedan zamotuljak sa ukupno 2,1 gram marihuane, zbog čega je uhapšen. Ispod jednog od sjedišta autobusa koji saobraća na relaciji Herceg Novi-Beograd, pronađeno je pakovanje sa 26,5 grama marihuane koja pripada Podgoričanima V.B. (21) i M.S. (19). Protiv njih je podnijeta prekršajna prijava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.