Haos u Tivtu: Tuča članova uprave Arsenala i Mornara

0

Svađe, koškanje, pa i tuče igrača su česte pojave na sportskim priredbama. Ali, ono što se dogodilo u nedjelju na stadionu u Tivtu se rijetko kada gleda, jer je došlo do tuče članova uprava Arsenala i Mornara.

Zapravo, svađa između igrača na terenu se preselila u svečanu ložu, gdje je za 10-ak sekundi razmijenjeno nekoliko udaraca na obje strane. Situacija se brzo smirila, utakmica je nastavljena i završena pobjedom Barana (2:1), kojom su se približili Evropi, ali ove scene ne priliče ni Divljem Zapadu, a ne Evropi…

Delegat Spasoje Gardašević je u izvještaju naveo da je došlo samo do verbalnog sukoba, ali snimak koji objavljuje Portal RTCG govori drugačije.

I predsjednik Arsenala, Dejan Kandić, minimizuje slučaj.

„Desio se verbalni konflikt. Poslije nekoliko minuta smo se rukovali, pozdravili i poželjeli Baranima ulazak u Evropu. Nije bilo fizičkog kontakta, već su samo ljudi krenuli da razdvajaju kada se desio verbalni konflikt“, rekao je Kandić za RTCG.

Tivćani su bili nezadovoljni suđenjem Branka Odalovića, a povod za svađu bio je faul koji je suđen gostima, iako su domaći smatrali da je bio za njih.

„Došlo je do svađa i psovke na terenu, a to se preselilo i u ložu. Nisam ponosan na svoje ponašanje, ali morao sam da reagujem u tom tenutku. Srećom, sve se brzo smirilo“, istakao je Kandić i napomenuo da niko iz uprave Arsenala nikada nije uputio prijetnje ili psovke sudijama i ostalim službenim licima.

Sportski direktor Mitar Novaković nije želio da komentariše događaj.

Kontaktirali smo i predsjednika Komisije za takmičenje FSCG Božidara Bulatovića, koji nam je potvrdio da će ispitati cijeli slučaj.

 

(RTCG)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.