Haos u DPS-u, pale teške riječi: Stijepović napustio sjednicu u tri sata iza ponoći!

0

Na sjednici DPS-a Podgorica koja je trajala do tri sata iza ponoći pale su teške riječi, a nekoliko članova je napustilo sjednicu, saznaje Borba. Među nezadovoljnima je i Slavoljub Migo Stijepović, koji je odbio da nosi listu. Svađa je nastupila između Vladana Vučelića i ekipe koja je odana lideru DPS-a Mila Đukanovića.
Iako je najavljivao podnošenje ostavke, Vučelić je na kraju napravio manevar i izlobirao unutar stranke da njegova opcija odnese pobjedu i da on ponovo bude na listi.
Čak je ekipa koja podržava Vučelića tražila da on bude nosilac, što je naišlo na negodovanje protivničke struje.
Kako saznajemo, Stijepović i ekipa oko njega je zamjerila Vučeliću što je privatizovao stranku u Podgorici i što su se određeni prljavi poslovi završavali preko leđa stranke.
Đukanović je odbio da se miješa u ovaj sukob prepuštajući članovima odbora da donesu odluku, ali je najavio veliku čistku nakon podgoričkih izbora.
Stijepović se sa ekipom povukao oko tri sata iza ponoći, a dovedeno je u pitanje sastavljanje liste.
Pošto se ušlo u cajtnot s vremenom, kao moguće rješenje za nosioca lista pominje se profesor Ivan Vuković, bratanić Miodraga Vukovića.
Drugo mjesto je planirano za Stijepovića, treći je Vladan Vučelić, izvršni direktor Gradskog vodovoda, a četvrta aktuelna ministarka ekomomije Dragica Sekulić
Peti na listi podgoričkog DPS-a je najmlađi poslanik u crnogorskom parlamentu, Miloš Nikolić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.