Hajdučija DPS tajkuna iz DAN-a Mladena Milutinovića: Radnici na njegovoj milionskoj višespratnici minirali bez upozorenja, eksplozija uznemirila stanovnike Zagoriča, polomljena stakla, umalo došlo do tuče na gradilištu!

4

Na brdu Gorica jutros je došlo do manje eksplozije, a zatim i do incidenta na mjestu gdje suvlasnik DAN-a Mladen Milutinović gradi višespratnicu površine 2.236 kvadrata u neposrednoj blizini spomenika Partizanu borcu.

Radnici na gradilištu zgrade koji gradi Mladen Mulutinović, vlasnik Dana, minirali temelje, bez ikakvog upozorenja mještanima.

“Nekolicina mještana pokušala da se fizički obračuna sa radnicima jer je snažna eksplozija oštetila stakla na pojedinim kućama. Na sreću, nema povrijeđenih, kazalj su nam ogorčeni mještani Zagoriča.

Iako su gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović svojevremeno najavili da neće dozvoliti gradnju na brdu Gorici, to se očigledno ne odnosi na tajkuna, suvlasnika DAN-a koji poput DPS-ovih tajkuna planira da devastira ovaj prirodni rezervat i sagradi zgradu.

Pitanje koje se samo nameće jeste kako je suvlasniku jednog „opozicionog“, antidepesovskog medija lokalna samouprava na čelu sa Ivanom Vukovićem izdala saglasnost da gradi višespratnicu? Očito je, u međuvremenu, Milutinović izgladio odnose sa partijom koja je nekada stalno bila na tapetu DANA, čim mu je neko iz vrha DPS-a ucrtao milionski nekretninu na eklsuzivnom lokalitetu na brdu Gorici.

Jasno je kao dan, da su odnosi između DANA i DPS-a odavno otopljeni i da su oni već godinama u fazi strateškog partnerstva, jer inače Milutinoviću ne bi bilo dozvoljeno da gradi stambene objekte sa osobama koje su povezane sa DPS-om.

Milutinović bi trebalo da objasni javnosti od kojih para diže zgradu u samom centru grada i da li su njegovi unosni poslovi sa DPS-om razlozi zbog kojih je Dan promijenio kurs i napustio ideološku platformu zbog koje je osnivač DANA Duško Jovanović ubijen 2004. godine.

Podsjetimo, DAN je osnovan zahvaljujući zvaničnom Beogradu i novcu građana Srbije, međutim, pod nerazjašnjenim okolnostima završio je u privatnim džepovima, što nadležni organi nikada nisu ispitali.

Interesantno je da se gradonačelnik Glavnog Grada Ivan Vuković još uvijek ne oglašava povodom ovog slučaja, iako je najavio da se na Gorici neće graditi.

Redakcija BORBE je pokušavala da stupi u kontakt sa Mladenom Milutinovićem, međutim, suvlasnik DAN-a se nije odazivao na naše pozive.

4 Comments
 1. Uskok komentariše

  Danje u pojedinim naslovima rigidnija od pobjede neka ljudi vide kolikose poštuje velika žrtva duska jovanovića.

 2. Igor komentariše

  Nepismeni SELJOBER, kao i vecina stanovnika i stanovnica DJUKMENISTANA

 3. Брђанин komentariše

  Nije njegovo vec Slavice Jovanovic. Njenim uplitanjem u dan dolazi do saradnje sa dps, uglavnom preko volvox firme. Ovaj se pita kolko li ja u politiku…
  Dan je danas dps novina sa urednikom milijem prelevicem koji je dosao iz CDM-a a doveo i svoju suprugu.
  U dan u nema visi niti jednog ozbiljnog novinara koji je zivio zavtu novinu.
  No opet, kako je dan zavrsio u privatne ruke mahinacijama sad pok Duska Jovanovica tako je Karma cudo pa je i zavrsio u ruke dpa rajkuna, volvox i bemax

 4. др komentariše

  Dan – šteta potrošenog papira za štampanje, a i utrošenih bajtova za internet prezentaciju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.