Gvozdenović poručio Kneževiću: Daj dokaze za to što me blatiš!

8

Potpredsjednik Skupštine, Branimir Gvozdenović kazao je da je Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, kumove birao po značaju funkcije, sačekivao ih i pozivao da bi bio viđen sa njima u društvu.

Gvozdenović je reagovao na saopštenje predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića. Knežević je juče saopštio da ga je Branimir Gvozdenović “izreketirao i uzeo 2,5 miliona evra koji nikada nijesu vraćeni”

Gvozdenovićevo reagovanje prenosimo integralno:

“Povrijeđen činjenicom da ne želim da mu pomenem ime, kum i bivši prijatelj oglasio se jedinim manirom koji poznaje – prosipanjem blata, kleveta i laži.

Da javnosti i njemu bude jasno – ime i prezime on više nema! Sam ga se odrekao svojim skaradnim postupanjem, svojim kukavičlukom, svojim odbranaškim pljuvanjem po svima koji mu nijesu ili možda neće biti po volji. „DK“ će zauvijek ostati samo identifikacija u policijskim i sudskim spisima i paradigma užasavajuće nečovječnosti.

Čula je crnogorska javnost kako je pomenuta osoba uvodila njemačku marku i spasla naš monetarni sistem, obnovila državnost Crne Gore, uvela nas u NATO… Saznasmo da ni Srbiji spasa ne bi bilo da, onomad, ne poveza Tadića i Dačića da naprave koaliciju. U mraku bismo bili i danas da nemasmo ovakvog „patriote“ koji je, eto, samo trenutno, u bjekstvu od pravde.

Onoliko koliko je istine u svim njegovim pomenutim dostignućima, toliko je tačno sve ovo sto priča posljednjih dva mjeseca o ljudima koje je hvalio i uzdizao u nebo. Jednako toliko je istina i ovo što govori o kreiranju moje poltičke karijere. On je, očigledno, kumove birao po značaju funkcije, sačekivao nas i pozivao da bi bio viđen sa nama u društvu.

Da pomenem redom „prljavštine“ koje, dolično, ubjedljivo i argumentovano kao i sve drugo, saopštava bezimeni čovjek.

Navodi taj bezimeni, da sam ga reketirao. Bezočna laž, koja služi isključivo za blaćenje po društvenim mrežama i njemu bliskim medijima.

Jednako su banalne, neistinite i bljutave laži vezane za mog kuma Radenka Radojičića. Jedino što je tačno u mom odnosu sa Radenkom Radojičićem je da smo u odličnim porodičnim i kumovskim relacijama, bez ikakvog poslovnog partnerstva.

Kad utjehu traži u navodnom irskom biznismenu Megvajeru, treba da se zna da će, po tužbi koju sam podnio Osnovnom sudu u Podgorici, isti biti u prilici da dokaže optužbe protiv mene. Dakle, potrebno je malo strpljenja po tom pitanju, da Sud uradi svoj posao. No, jasno je zašto bezimeni čovjek nema strpljenja. Zato što je, jednako kao i Megvajer, svjestan besmislenosti ove lažne optužbe.

Takve su bezimenom i sve ostale optužbe – i za Metropol, i za Kraljičinu plažu, i za Malu plažu, i za Ostrvo cvijeća, i za Rose, Northstar i Safiro, klasične izmišljotine umišljenog bezimenog čovjeka! Nijednu svoju tvrdnju ne može da dokaže, jer je netačna, jer za laži ne mogu postojati dokazi.

Jedan jedini dokaz bilo koje od tvrdnji bezimenog čovjeka biće dovoljan za tužilaštvo i za sudsko utvrđivanje istine. Dakle, da vidimo!

Razlikujemo se, i srećan sam da je tako – nepomenik je pokušao da trguje našim kumstvom, ja nijesam bio trgovac u našem odnosu.”

8 Comments
 1. Komšija komentariše

  Pošteno, sada da virimo ima li sto Di Kej ili bi da se bavi politikom i utvrdjivanjem ko je zdrav ili bolestan. Vrijeme curi i Fi Keyu.

 2. Los Angeles Vasojevici komentariše

  Kraj je cijeloj vasoj hobotnici, pripremajte se,trebace vam sve vise advokata,odbrane i bolnih procesa! Diktatoru je kraj,a vi sa njim nestakete u vidu magle! Arrivederchi, goodbay, dasvidanja, adios..

 3. Janko komentariše

  CUTI LJUDSKA LJAPO. LOPINGERU CRMNICKI.

 4. Suzana komentariše

  Koji je gvozdenovic manipulator i nista roba. Treba pohapsit sve iz njegovog klana koji uzimaju za sebe i mistera 20 posto!

 5. Mitro komentariše

  DK-u se prašta 75 odsto jer je pomogao da se dobije poneka potvrda za ono što smo znali o ovoj bagri lopovskoj. Ako da još nešto konkretno oprstoćemo mu i 95 odsto.

 6. Janko komentariše

  ISPADOSTE TI I MILO POSTENJACOINE SAMO TAKVE.AMA NI JEDNU JEDINU GRESKU NEMATE . NEDA KATNIC TA LJUDSKA VELICINA NA VAS. SVI SU DRUGI KRIVI SAMO VI NISTE. NIJEDNU GRESKU NIJEDAN DINAR NISTE UZELI OD DRZAVE. SVAKA VAM CAST POSTENJACINE STO SACUVASTE BUDJET CRNE GORE

 7. Janko komentariše

  BICE DOKAZA KOLIKO OCES. NE BRINI . STO SE SJEKIRAS BRANO. PUSTI TI NEKRETNINE BICES IZNENZDJEN DOKAZIMA 100% ZA PARE KOJE SI DRMNO. ZA KOJE PARE ZNACES BICES IZNENZDJEN.

 8. Ljuta komentariše

  Pa što ti pristane da budeš kum?
  Hajde bre u Spuž više

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.