Gvardiola želi Griliša po svaku cijenu!

0

Mančester Siti planira novu veliku kupovinu. Već je poznato da će klub napustiti Aguero, vjerovatno i nekoliko manje bitnih igrača, traže napadača, ali sa druge strane, Gvardiolina ideja je vezni igrač koji daje golove.

U pitanju je neostvarena želja Junajteda, Džek Griliš. Naime, jedan od najtalentovanijih engleskih igrača je bio na pragu “Đavola” ali je Vila odolela postavivši cenu od 80 miliona. Griliš igra sjajno, cijena mu je porasla, ali bi ga klub iz Birmingema kupio za oko 100 miliona funti.

Kakav bi to udarac bio za “Đavole” nije potrebno pojašnjavati.

Ali, šta je Pepova ideja, s obzirom na kvalitet veznog reda.

On bi da obezbijedi trio engleske Foden-Sterling-Griliš koji mu garantuje budućnost, De Brujne bi dobio konkurenta, a u stvari bi to bio prelaz ka predaji ključeva tima sjajnom Englezu.

Siti je zainteresovan i za levog beka Sportinga Nunja Mendeša, kao i kako rekosmo za Halanda, ali to može da sačeka. Jer, Pepu kad ode Aguero ostaje Žesus, pokazao je da može da igra i sa Feranom Toresom kao lažnom devetkom, a moguće je da kupi jednog iskusnijeg engleskog napadača kao alternativu za klupu. Odbranu je sredio, sada bi da pojača ostale linije i da praktično postane nedodirljiv.

(Sportske net)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.