Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova blizanaca

0

Na modnoj reviji kolekcije proleće/leto 2023, modnog brenda „Guči“, pod nazivom „Tvinsburg“ (Twinsburg), pistom u Milanu je prošetalo, ni manje ni više, nego 68 parova blizanaca.

Uoči revije koju je kreativni direktor „Gučija“, Alesandro Mikele, posvetio svojoj majci Eraldi i njenoj sestri bliznakinji Đulijani, koju on takođe naziva majkom, najprije je izrazio divljenje njihovoj jedinstvenoj vezi, prenosi RTS.

– Dvije izvanredne žene koje su svoje sestrinstvo obeležile konačnim pečatom svog postojanja, rekao Mikele uoči revije i dodao: „Živjele su u istom tijelu. Na isti način su se oblačile i češljale. Upravo je nemogućnost savršeno identičnog ono što čini magiju blizanaca“.

Svaki par blizanaca na scenu je izašao nezavisno, odvojeni zidom od ogledala u sredini i hodali su u potpuno istim modelima. Na kraju, za neočekivano finale revije, zid je podignut i braća i sestre su se spojili i hodali držeći se za ruke niz pistu.

Nema sumnje da je ova revija pripremana mjesecima i da su ogromni napori uloženi kako bi pronašli toliki broj identičnih blizanaca koji će ponijeti „Gučijeve“ modele. Pored toga, svaki par modela je imao odjeću šivenu po mjeri, što govori da je i priprema odjeće iz kolekcije bila jednako naporna.

„Gučijeva“ neobična revija izazvala je veliku pažnju u Milanu. Posle njih, svoje modele će predstaviti i „Versaće“, dok se s nestrpljenjem očekuje debitantska kolekcija Maksimilijana Dejvisa za modnu kuću „Feragamo“ za koju je čitava modna industrija zainteresovana.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.