Grobari poručili Đukanoviću: Manastiri su svetinja koju ne može oteti f….a i avetinja!

3

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović večeras je ponovo na tapetu srpskih navijača.

Tokom svakog meča ove finalne serije Superlige Srbije, otkako je odigrana ona sporna utakmice između Crne Gore i selekcije Fudbalskog saveza Kosova*, na svakom meču su se srpski navijači osvrnuli na političku situaciju u Crnoj Gori, prenosi portal Espreso.

Tako su i na četvrtom meču te već pomenute serije Grobari razvili parolu za prvog čovjeka crnogorske države, koji je na vlasti već skoro tri decenije.

Međutim, ovoga puta ne zbog tzv. Kosova*, već zbog toga što Crnogorska pravoslavna crkva želi da od srpske preuzme Ostrog.

– Manastir je narodu oduvek bio svetinja, ne može ga oteti fuk**a i avetinja. Milo Turčine, na**ši se ku***ne – pisalo je na paroli, uz odgovarajuće zvukove sa tribina.

3 Comments
 1. Brano komentariše

  Meni je zaista nejasno zasto se ovo nama desava? Pokrecu se ove teme, da se skrene sa bogacenja i kriminala koji se desava u Crnoj Gori. Umjesto da pricamo o nekim drugim stvarima, npr kako kockarska mafija vlada na ovim prostorima. Evo, prema izvjestajima Casino Guru sajta, tu se desava kompletna ludnica i obrce nenormalno mnogo para. Ajmo malo o tome…

 2. real komentariše

  kakvi heroji u grupi
  niko nista ne otima samo se vraca onome kome je oteto
  a oteto je prokleto zato su srbi tu dje su
  i vojvodinu ima da vratite na beogradski pasaluk da dodjete

 3. Realno komentariše

  Ti si sigurno darko sukovic..:-).
  niko drugi nema tu toliku mrznju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.