Grobari Kotor: Osuđujemo ponašanje policije u Budvi prema našim članovima!

1

Udruženje navijača Partizan „Grobari Kotor“, osjeća potrebu da se obrati javnosti povodom dešavanja oko utakmice „VK Primorac“ Kotor – „VK Partizan“ Beograd koja je trebala da se odigra 07.03.2020. godine.

Što se tiče dešavanja na utakmici osuđujemo ponašanje organa javnog reda i mira Centra bezbjednosti Budva na nekorektnom ponašanju prema simpatizerima i na nepoštovanju osnovnih ljudskih prava kao što su pravo na jednakost koje garantuje jednaka prava svih građana pred zakonom, pravo na slobodu udruživanja i da ne nabrajamo sve redom. Osuđujemo hapšenje člana našeg Udruženja Mirka Raškovića, ne zbog samog čina hapšenja već zbog kaljanja njegovog ugleda i ugleda njegove porodice objavljivanjem punog imena i prezimena na portalima, bez njegovog pristanka i prethodno dokazane optužbe. Takođe, zahvaljujemo se državnom tužiocu na korektnom ophođenju prema našem članu. Žalimo zbog dešavanja u blizini sale borilačkih sportova i postavljamo pitanje zašto su organi reda upotrijebili silu i sredstva na simpatizere VK Partizan među kojima je bilo porodica sa djecom, a kojima nije bio dopušten ulaz i koji su se nalazili u neposrednoj blizini ulaznih vrata borilačkog kluba.

Udruženje navijača Partizan „Grobari Kotor“ koja je poznata po humanitarnom radu na teritoriji Srbije i Crne gore ograđuje se od bilo koje vrste nasilja a pogotovo od nasilja na sportskim priredbama i naglašavamo da ćemo i dalje da njegujemo tradiciju JSD Partizan.

1 Comment
  1. real komentariše

    a bjezite avetinje avetne cus grobari kotor a mrs mrs mrs

    4
    7
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.