Gradonačelnik Podgorice ima “visoko” mišljenje o kabinetu premijera: Direktori podgoričkih preduzeća bolji od ministara! (VIDEO)

1

Da mnogi nestručni kadrovi, samo zahvaljujući partijskoj knjižici DPS-a pokrivaju odgovorne funkcije, uvjerili smo se mnogo puta. Da takvih nestručnih ili onih koji nijesu dorasli ministarskim funkcijama, ima i u Vladi, odavno je svima jasno, osim DPS-u. Njima je važnija odanost i servilan odnos, nego stručnost.

Da i u samom DPS-u nijesu zadovoljni pojedinim ministarskim rješenjima u kabinetu Duška Markovića, potvrđuje snimak koji Borba ekskluzivno objavljuje.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, očigledno ima “visoko” mišljenje o kolegama iz partije koji pokrivaju ministarske funkcije.

“Generalno to mislim i s ponosom to ističem, da sam na čelu tima koji čine ovakvi ljudi. Ne bih vam dao ove moje direktore, nemojte me citirati, za dobar dio ministara u Vladi Crne Gore”, “pohvalio” je Vuković kabinet Duška Markovića.

Samo nam ostaje da se složimo da su sigurno, između ostalih, direktori Komunalnog i Deponija, stručniji kadrovi, npr. od ministra pravde Zorana Pažina ili Mevludina Nuhodžića, prvog čovjeka unutrašnjih poslova.

 

1 Comment
  1. milica1 komentariše

    Ko je ovaj lik? Djetiste neznaveno. Bey rada i truda zasjeo preko Strika Miska u fotelju i filozofira.. Nula

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.