Gradonačelnik Novog Sada ugostio Biljanu Čekić: Ona je ponos svih nas, gledali smo i plakali!

0

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, ugostio je danas Biljanu Čekić, trinaestogodišnjakinju koja je udahnula život djevojčici Dari iz Jasenovca, u filmu koji prikazuje užase ustaških logora u vrijeme Drugog svetskog rata u NDH.

Vučević je poručio da je Biljana ponos svih nas, a da će Grad Novi Sad uvek biti tu da je podrži i pomogne.

Danas sam ugostio glumicu Biljanu Čekić, trinaestogodišnjakinju sada već čuvenu po ulozi male Dare iz Jasenovca, kroz čije filmske oči je prije neku nedelju cijela Srbija gledala sve one užase, muke i patnje naših ljudi u monstruoznoj NDH, naveo je Vučević uz fotografije sa Biljanom na svom instagram profilu.

Gledali smo svi i plakali, a Biljana nas je tako osvojila i zauvijek ušla u naša srca, sa onim svojim dubokim crnim očima, pogledom odraslog čovjeka i onim divnim smirenim licem kao neke svetice sa crkvene ikone, dodao je.

Vučević je naveo i da je posle razgovora sa Biljanom ostao zadivljen kako neko toliko mlad već razumije život i sve njegove krivine i lomove.

Nema sumnje da našu Bilju čeka velika glumačka karijera, dijete sa ovolikom talentom je ponos svih nas, a grad Novi Sad će uvijek biti tu da je podrži i pomogne, napisao je Vučević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.