Građanski savez za promjene: Pobijedićemo pohlepu režima

0

“Pobijedićemo njihovu nezajažljivu pohlepu. Izađimo svi masovno na izbore 27. maja i promjene su neizbježne. Za broj 3, za Građanski savez za promjene.”, istakli su u jučerašnjim razgovorima sa građanima i komšijama kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene, prilikom posjete podgoričkom naselju Blok V.
Nosilac liste građanskog saveza za promjene Ivan Vujović kaže da je Blok V zaokružena urbanistička cjelina koja posjeduje neophodne sadržaje, zahvaljujući činjenici da je građen u vrijeme kada je bilo zakona i reda. U to vrijeme se pitala struka i ona je određivala što će se i kako graditi.
“DPS vlast nasuprot tome prostor koristi uklapajući se u želje privilegovaanih pojedinaca i njihovih partijskih bizismena gdje postoji samo jedan cilj, a to je brza i laka zarada na štetu javnog interesa. Nećemo im dozvoliti da narušavaju ovaj prostor i da opet dođu na ideju da ovdje grade solitere.”, poručio je Vujović.
Kandidatkinja za odbornicu Građanskog saveza za promjene Tina Raičević naglašava da “smo svi dio budućih građanskih promjena! 27-og hrabro i dostojanstveno na birališta, da im pokažemo koliko nas slobodnih građana ima, a ima nas mnogo više nego njih, i spremni smo za promjene!” Raičevićeva je saopštila da građani ne žele da njihovim resursima upravlja otuđena DPS vlast koja brine samo o sebi i svojim ortacima i kumovima. “O tome najbolje svjedoči upravo Bazar, korupcionaški posao u kojem je DPS vlast oštetila budžet našeg grada za nekoliko miliona eura. Umjesto da za taj novac izgradimo vrtiće za našu djecu, i stvorimo osnovne uslove za njihov razvoj.”, objasnila je ona. . DPS partijska elita ne misli na njih, već samo na svoje interese. I to je samo jedan od mnogih korupcionaških poslova.
“Nećemo im više dozvoliti da nam otimaju kako bi oni za sebe i na svojim računima slagali milione. Od 27-maja Građanski savez za promjene će raditi u interesu svih građana!”, zaključila je Raičevićeva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.