Google Meet dobija video pozadine i novi interfejs

0

Kako nastavljamo da se prilagođavamo povećanom broju video poziva u našim životima, Google Meet uvodi nove funkcije za poboljšanje onlajn sastanaka kako bi konkurisao Zoom-u.

Kao prvo, sve kontrole biće premještene na donju traku, pružajući vam brz pristup svim potrebnim funkcijama. Sada ćete svoj video moći da postavite ili kao pločicu ili kao “plutajuću sliku”, na taj način imajući više opcija za raspored; Isto tako možete u potpunosti sakriti sopstveni feed ili prikačiti više video fidova odjednom.

Da biste pozive učinili zanimljivijim, uskoro ćete moći da postavite video kao pozadinu, za razliku od statične slike. Ova funkcija će stići “u narednim nedjeljama”. Nažalost, čini se da u početku, nećete moći da koristite svoje video zapise. Google navodi da će na lansiranju od mogućnosti biti “učionica, proslava i šuma”.

Kompanija takođe želi da poboljša kvalitet vaših video zapisa pružajući automatsko podešavanje ekspozicije slike na webu – tako da sada vaša slika neće biti presvijetla ili pretamna, već što bolja može. Ta funkcija je nedavno predstavljena u Meetu na mobilnim uređajima, ali tek sada stiže i na desktop.

Izvor: Thenextweb

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.