Gojkovićeva: Vučić mora da ostane na čelu SNS

0

“Aleksandar Vučić mora da ostane na čelu SNS, a neki ministri treba da odu iz vlade”, poručila je predsjednica Skupštine Srbije i funkcinerka SNS Maja Gojković.

– Pripremamo kongres SNS. Moj stav je da Aleksandar Vučić treba da ostane predsjednik SNS. On mora i treba da ostane na toj poziciji – rekla je Gojković i dodala da “sada i u skorijoj budućnosti Vučić treba da ostane na čelu stranke”.

On je navela i da je veliki zagovornik dovođenja novih lica, i u stranku i u poslanički klub.

Gojković je istakla da je ostala pri ranije iskazanom stanovištu da neki ministri “predugo sjede u Vladi, treba da se odmore”.

– O svemu ostalom ću govoriti kad se u stranci povede razgovor o tome, kad se završi ovaj mandat Vlade i kad se bude razmišljalo o nekim novim ministrima – rekla je ona.

Ističe da je protiv toga da se to iznosi u medije i pojedinačno etiketiraju ljudi.

– Znate kako sam prošla prošli put, svi su me napadali, odmah su govorili kako se preporučujem za ministra. Ne. Ja nemam, kao mnogi, marketinške agencije koja rade za mene u medijima, nemam naručene intervjue, ne preporučujem sebe ni za jedno mjesto – rekla je predsjednica parlamenta.

– I ne mislim samo na neke koji su tu predugo, pa su se umorili u smislu da se ne bore. Pogledajte koga napadaju određeni mediji – samo one koji se oglašavaju i brane ili Vučića, ili politiku SNS. One koji su se hibernirali i ćute, niko ne spominje, kao da nisu u vladajućoj koaliciji. Prepoznaće se oni sada sami, pa ćemo čitati posle naručene intervjue – rekla je Gojković.

Naglašava da nije čula da postoji članska karta za Vladu i za neko ministarstvo.

– Niko nije pretplaćen da bude ministar. Ima i novih ministara u ovoj vladi za koje mislim da ih treba zamijeniti, jer nemaju konkretne rezultate. I ne samo ministri nego i državni sekretari. Sve je podložno promijeni, uključujući i mene – rekla je predsjednica parlamenta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.