Gojković: Samo dijalogom možemo doći do rješenja

0

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je da će redovno nastaviti da poziva sve šefove poslaničkih grupa i da su njena vrata za razgovore otvorena.

– Veteran sam u politici i znam da nema drugog mjesta za dijalog parlamentarnih stranak nego u parlamentu – rekla je Gojković za “Politiku”.

Povodom izjave lidera Dveri Boška Obradovića posle razgovora dijela opozicije sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom da je u SzS prepoznao alternativu Vučiću, ona kaže:

“Ne znam šta ko iz inostranstva planira i kojim političkim inženjeringom se bavi, ako se i bavi, ali alternativa Aleksandru Vučiću i njegovoj politici mora da bude neka politika. Baš me interesuje koja je to politika”.

Govoreći o Izvještaju Evropske komisije o napretku naše zemlje ka EU ona ocjenjuje da on i nije toliko negativan u dinelu koji se odnosi na Narodnu skupštinu, ali da ima prostora za unapređenje rada.

– Neke mjere sam već predočila, a pozivala sam i prine izveštaja, nastaviću da pozivam i dalje sve šefove poslaničkih grupa da kroz dijalog dođemo do najboljih rješenja za sve – ističe Gojković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.