Gojković: Amerikanci imaju igrače koji igraju u dobrim klubovima

0

Ostao je još samo jedan dan do početka Svjetskog prvenstva u vaterpolu. Crna Gora ima jasan cilj na ovom prvenstvu, a to je izboriti plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Prvi meč biće jako važan i za krajnje ciljeve Ajkula. Sjutra od 15 časova i 30 minuta crnogorski vaterpolisti odmjeriće snage sa Sjedinjenim Američkim Državama. Selektor, Vladimir Gojković, ističe da je njegov tim maksimalno iskoristio period između dva velika takmičenja.

Odradili smo ono što smo planirali, bilo je dobro prvo u Trebinju, a zatim i u Rumuniji. Mislim da smo maksimalno iskoristili ovaj period i da odradimo neki oporavak i da podignemo formu, grupa je jaka i prva utakmica nam je jako važna. Vjerujem da smo sve uradili najbolje moguće i nadam se da ćemo to prenijeti već na start takmičenja“, rekao je Vlado.

Što se tiče Amerikanaca, smatra da su pokriveni na svim pozicijama, ali da Crna Gora ima kvalitet da igra sa njima.

Pokriveni su na svim pozicijima, to su sve igrači koji igraju u dobrim klubovima. Imaju dominantne tačke oko kojih baziraju igru, ali vjerujem da imamo kvaliteta da igramo sa njima. Analizirali smo ih, spremali se i nadamo se dobrom ishodu“, zaključio je Gojković.

http://

Standings provided by Sofascore

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.