“Glas javnosti” tvrdi: Svađa u vrhu DPS-a zbog izbornog neuspjeha!

1

Prema najnovijim saznanjima “Glasa javnosti” iz krugova bliskih vrhu Demokratske partije socijalista (DPS), došlo je do ozbiljne svađe između odlazećeg crnogorskog premijera i nosioca liste DPS na nedeljnim izborima Duška Markovića, potpredsednika Skupštine Crne Gore i političkog direktora stranke Branimira Gvozdenovića i ministra odbrane Predraga Boškovića, inače člana više rukovodećih organa DPS

Razlog za navedenu svađu je prebacivanje odgovornosti oko senzacionalističko-tabloidnog portala “Udar.me”, koji je pokrenut u periodu pre izbora sa ciljem plasiranja navodnih ekskluzivnih kompromitujućih saznanja o (tadašnjoj) crnogorskoj opoziciji. Naime, Marković je napao Boškovića, koji je inače bio inicijator formiranja pomenutog portala, za plasiranje stava da će njegovo osnivanje predstavljati vrhunski doprinos izbornoj pobedi DPS.

Međutim, sve analize su pokazale da je osnivanje ovog portala bilo krajnje kontraproduktivno za DPS, te da je u crnogorskoj javnosti senzacionalizam i amaterizam (dez)informacija koje su posredstvom njega plasirane naišao na nepodeljene negativne reakcije.

Sasvim je realna pretpostavka da je slučaj portala “Udar.me” samo inicijalna kapisla za razbuktavanje odranije prisutnih podela i omraza među visokim funkcionerima DPS, koji su tokom obraćanja iz izbornog štaba nakon objavljivanja preliminarnih rezultata izbora delovali više nego pokislo.

Pritom, sva je prilika da će se problemi i podele u vrhu DPS u narednom periodu samo umnožavati.

(Glas javnosti)

1 Comment
  1. Bokelj komentariše

    Nema potrebe da se svađaju, svi oni zajedno su kao “udar.me”. “Udar.me” je njihova jedina lektira i jedino intelektualno štivo. Oni samo to znaju da pišu i da čitaju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.