“Glas javnosti”: Saradnik crnogorskog režima pokušao da se u trebinjskoj bolnici raspituje za zdravlje Andrije Mandića!

3

Po nalogu vrha režima u Podgorici, njihov saradnik sa područja BiH pokušao je tokom jučerašnjeg dana da se po naredbi nalogodavaca raspita u trebinjskoj bolnici o zdravstvenom stanju lidera DF-a Andrije Mandića, objavio je danas portal “Glas javnosti”.

“Jedno od lica iz saradničke mreže crnogorske policije sa područja BiH posjetilo je bolnicu u Trebinju i nastojalo da bez ikakvih ovlašćenja prikupi podatke o zdravstvenom stanju Mandića.
Ovakav skandal spriječen je profesionalnom reakcijom zdravstvenih radnika bolnice u Trebinju, koji su u potpunosti slijedili pravila struke i profesionalizma te su odbili da pruže bilo kakve podatke o zdravstvenom stanju Mandića, piše “Glas javnosti”.

Nadalje se navodi da su informacije o Mandićevom zdravstvenom stanju danas u potpunosti dostupne, jer je pomenuti crnogorski političar operisan na VMA i oporavlja se, pri čemu ga je tokom prepodneva posjetio i Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

“Međutim, postavlja se pitanje kakva je ovo špijunsko-policijska operacija, koja duboko zadirući na teritoriju druge nezavisne države, upućuju svoje špijune i agente, kako bi provjerili zdravstveno stanje Mandića”, objavio je portal “Glas javnosti”.

3 Comments
 1. Munja komentariše

  Svi smo duboko zabrinuti za njegovo zdravlje, da mu želimo brz oporavak i što duži ostanak vam Crne Gore..

  9
  31
  1. Kafanski filozof komentariše

   Kao tebi !.

   30
   4
  2. Pišonja i Žuga komentariše

   viđi Munju,pophisham se u nju

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.