“Glas javnosti”: Objavijen novi spisak lica sa Kosova koja su upisana u birački spisak Crne Gore!

10

Glas javnosti došao je u posjed dokumenta na kojem se nalazi spisak birača koje DPS dovodi na teritoriju Crne Gore kako bi uz pomoć manipulacija zadržao vlast.

Riječ je o spisku lica koje DPS uvozi sa područja KiM, koji su upisani u birački spisak KiM, zbog čega po važećim propisima u Crnoj Gori, nemaju pravo glasa i u toj državi.

Đukanovićem režim grčevito bori kako bi se raznoraznim manipulacijama približio opoziciji, koja u ovom trenutku ima 52% podrške biračkog tela.

Kako smo već objavljivali u toku je i opsežna “operacija kupovine ličnih karata u brojnim gradovima i selima Crne Gore za potrebe DPS-a i nove izborne manipulacije.

Prema poslednjim istraživanjima Đukanovićev DPS se nalazi na ispod 35% podrške birača, a dodatan problem je što ni satelitske stranke koje rade u slućbi DP-a ne stoje dobro i debelo su ispod cenzusa. To je dodatno mobilisalo mašineriju vladajužeg režima, koja na sve moguže načine pokušava da zadrži vlast.

Glavna strategija je uvoz birača sa Kosova, a slučaj Šabana Ljaića iz Rožaja za koga je potvrđeno da je zapravo Albanac sa Kosova otvorio je pandorinu kutiju i demaskirao poduhvat DPS-a da pod velom tajne sprovedu svoju izbornu strategiju. Brzo su počele da cure brojne informacije koje ukazuju na tu metodu”, piše Glas javnosti.

Nebojša Medojević iz Demokratskog fronta je upozorio na trgovinu ljudima i pokušaj Milovog režima da dovoženjem velikog broja pripadnika romske nacionalnosti pokrade predstojeće izbore.
Evidentna je panika i strah kod vladajuće nomenklature da se bliži kraj i konačan pad na vlasti pa su sad spremni na sve.

10 Comments
 1. Q komentariše

  Zar stvarno niko sa trulog zapada nece ovo osuditi ?Od Katnica i Stankovica se i onako nista normalno ne ocekuje.

  17
 2. Kontra revolucija komentariše

  Jel se to u Crnoj Gori biraju Kosovski* gradonacelnici ili crnogorski drzavnici ?.
  Kolko tih siptara ima ?.
  Kad bi momentalno bio popis u Crnoj Gori vecinski narod bi bili siptari !!!.
  Jadne li drzave !!!.

  13
 3. Gromobran komentariše

  Teško da će se ovo dobro završiti po ove ljude, budu li glasali.
  Isto važi i za vlast.
  Sve jednom dođe na naplatu. Ovaj put ta naplata bi mogla mnogo brže stići nego što neko misli.

  11
  1. vasoje komentariše

   Će duvaš srbima gade, samo srbi mogu da glasaju i nitko bre više, Alo bre duvađijo

 4. Peđa komentariše

  Zato katnic i veljovic plaše narod da ce neki na ulicu izaci,pa naravno ako mi kradeš slobodu ako kradeš glasove ulica nam jedino ostaje.Ne plaši se Milo ulice ona je tvoj teren ona te dovela .Kako se kaže kako došao tako i pošao.

 5. Munja komentariše

  Ma samo opušteno, još malo i gotovo.. A vi iz opozicije se već prepali.. A kukavica jdnih.. Evo zapadni analitičar predviđaju ubedljivu pobjedu DPS.. Pa nakon četiri godina, može te opet da probate…

  1. Traktorist komentariše

   Proba samo da duvaju

 6. Munja komentariše

  Baš vam se neće…

 7. Q komentariše

  Većeg političkog konja od mede nema

 8. Srbi iz CG. komentariše

  Ako ja glasam u CG i Srbiji, albanacima ne dozvoliti da glasaju u CG jer imaju dva drzavljanstva, mi srbi imamo to pravo i nitko drugi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.