„Glas javnosti“: Danas Milova perjanica, a nekad srpski nacionalista, nastanio tri sina u Beogradu, koji rade protiv srpstva i SPC u Crnoj Gori!

18

U jeku predizborne kampanje za izbore u Crnoj Gori sve više izlaze na videlo „pipci“ Mila Đukanovića koji su pozicionirani u Srbiji i rade protiv srpstva i SPC u ovoj državi.

JOŠ JEDNA PORODICA DPS ŽIRAFA U SRBIJI

U jeku predizborne kampanje u Crnoj Gori, odlučili smo da informišemo srpsku i crnogorsku javnost o još jednoj bogatoj porodici “žirafa” gospodara Crne Gore Mila Đukanovića, koji su po starom receptu pronašli utočište u Srbiji, pozicionirali se u najvišim slojevima srpskog društva, a zapravo intenzivno rade za DPS i crnogorske bezbednosne strukture, pružajući punu podršku njenoj diskriminatorskoj politici i pokušajima zatiranja srpstva i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Glava ove porodice je Tomo Jeremić, otorinolaringolog iz Bijelog Polja, koji je u mladosti bio radikal i srpski nacionalista, a sada je perjanica DPS i jedan od najvećih agitatora ove stranke na severu Crne Gore.

Po nepisanom milogorskom pravilu Tomo je svoja tri sina dobro pozicionirao u Srbiji i kupio im preko pet stanova na ekskluzivnoj lokaciji u Sarajevskoj ulici u Beogradu, i sada uz njihovu pomoć pokušava da organizuje DPS-ovu glasačku mrežu u Srbiji i Crnoj Gori.

Naime, najvažniji Tomov sin je Nemanja, zvani Neno, pripadnik MUP-a Srbije, koji već godinama u Srbiji radi u interesu DPS i crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), sa čijim operativcima je na direktnoj vezi. S obzirom da se izbori približavaju Neno je po zadatku iz ANB već otišao u Crnu Goru, gde zajedno sa batinašima DPS “obezbeđuje” sigurne glasove…

Drugi Tomov sin Dušan je zamenik rukovodioca finansijskog kontrolinga na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, gde se pozicionirao upravo zahvaljujući konekcijama svog oca i DPS-ove mreže u Srbiji i gde sada prima astronomsku platu.

Treći sin Danilo je ortoped u Ortopedskoj klinici “Banjica” i dobro pozicioniran u milogorskim krugovima koji prikriveni u srpskom zdravstvenom sistemu zdušno rade protiv Srbije.

Kako ovo svakako nije usamljeni slučaj, već pre bi se moglo reći vrh ledenog brega, u narednom periodu ćemo nastaviti da otkrivamo detalje o prikrivenim DPS-ovim lobistima koji ušuškano iz srpske prestonice rade protiv interesa srpstva, SPC ali i slobodarske Crne Gore.

18 Comments
 1. Vladimir komentariše

  Tako je,vrćite govna za Bijelo Polje.

 2. Traktorist komentariše

  Bravo momci jbte im kevu cetnickoklerofasisticku

  1. Eric komentariše

   Pa da brabonjak je govno

  2. Komsija odozgo komentariše

   O Traktoristo,
   idi doma, obriši hanumu,sad sam je otresao.
   Nine nesto,ali ajd..
   Oprosti ..

 3. Zeljko komentariše

  Ovaj Traktorist moze biti samo turcin ili siptar.

  1. Traktorist komentariše

   😂😂

  2. Др Саша komentariše

   U pitanju je Turčin.Zove se Selim i infiltriran je na ovaj sajt radi provokacija.Inače je teški kreten.

   1. Traktorist komentariše

    😂😂

   2. Traktorist komentariše

    🤔

   3. Traktorist komentariše

    Karam vas litiustasijo

  3. Milo lopove komentariše

   Traktorist ima IQ manji od broja cipela a peru ga kompleksi nize vrijednosti …no sta je nego mundjos ili kurvat

   1. Traktorist komentariše

    😂😂

   2. Traktorist komentariše

    🤔🤔🤫

  4. Eric komentariše

   Nije on je govno

   1. Traktorist komentariše

    Mrđ litiustaso jbte risto u cetnickoklrrofasisticko prkno

 4. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Milov brat-blizanac – Musliju je sa ovim upoznat i iz sveg srca podrzava, prosto radi toga jer podrzava sve sto je protiv-srpsko?

 5. Ja komentariše

  Ne serite to su sve dobti i cestiti momci ne lajte kad ne znate preceraste ga

 6. Traktorist komentariše

  Ovi cetnickiklerofasisti isti isilovci,urokano, blesavo, neuredno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.