Gist stigao u Zvezdu

0

Amerikanac Džejms Gist novo je pojačanje Crvene zvezde u koju stiže kao slobodan igrač posle završene sedmogodišnje saradnje s Panatinaikosom!

Šampion Jadranske lige i Srbije tako je završio čak jedanaesti potpis ovog ljeta, od čega su sedam produžeci ugovora i to sa Bilijem Beronom, Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Mohamedom Fajeom, Statosom Perperogluom i Ognjenom Dobrićem, dok su redove Crvene zvezde pojačali povratnici Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić, te novajlije Derik Braun i sada Džejms Gist!

Gist je sa crveno-belima produžio ugovor na dvije godine, a kako se ranije moglo čuti radi se o milionskom angažmanu, odnosno ugovoru na 500.000 dolara po sezoni. Saradnja je parafirana u kasnim večernjim časovima, u noći između nedelje i ponedeljka!

“Crvena zvezda ovom prilikom iskazuje veliko zadovoljstvo činjenicom da je Džejms Gist kao veliko ime evropske klupske košarke od inicijalnih kontakata iskazao veliku želju da nastupi u crveno-belom dresu i prihvati se izazova koji nosi naredna sezona za naš klub”, stoji u klupskom saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.