Generalni menadžer Oklahome: Micić? Ništa nije isključeno

0

NBA ekipa Oklahoma Siti Tander ulazi u 15. sezonu u NBA, otkad se franšiza preselila iz Sijetla i promenila staro ime „Supersoniks“. Tim povodom na konferenciji za medije govorio je generalni menadžer „Grmljavine“ Sem Presti, a jedna od tema koje se dotakao bio je i status srpskog reprezentativca Vasilija Micića.

Kraljevčanin je u prethodne dvije sezone sa Anadolu Efesom osvajao Evroligu i bio je predvodnik tima iz Istanbula, a već neko vrijeme se spekuliše o njegovom odlasku u NBA. Prava na 28-godišnjeg organizatora igre ima upravo Tander.

Otkad smo stekli prava na Micića, on je postao jedan od najboljih evropskih igrača. Sve što mogu da vam kažem je da smo bili veoma blizu njegovom dolasku u NBA u jednom trenutku. On ima ugovor i vjeran je svojoj ekipi u Evropi. Međutim, ništa ne bih isključio. Mislim da to da li će doći zavisi od godine do godine“, izjavio je Sem Presti.

OKC se već nekoliko sezona nalazi u procesu ponovne izgradnje tima, a u prošloj sezoni Tander je bio drugi najlošiji tim Zapada sa skorom 24-58. U ekipi već nastupa jedan srpski internacionalac – u pitanju je 20-godišnji Aleksej Pokuševski, kojem će naredna sezona biti treća u Oklahoma Sitiju.

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.