Gdje su danas zvijezde 90-ih: Jedna od njih radi u pošti, druga živi pod pseudonimom a on pjeva na svadbama!

0

Većina muzičara koji su harali estradom devedesetih više nije u javnosti, mnogi su osnovali porodice i promenili profesiju.

Denserka Ela Bi, čije je pravo ime Brankica Čebalović, udala se za densera Ljubu iz grupe „Bit strit“, preselila se u Nemačku i danas ima četvoro dece!

– Devedesete su za mene bile najlepše. Putovali smo svuda dok smo se bavili muzikom, ali smo shvatili da slava nije sve na svetu. Deca su moj pokretač za sve u životu. Sada radim u auto-kući, moj posao nema veze sa muzikom – rekla je vlasnica hita „Ajkula“.

Za razliku od njih, članovi grupe „Tvins“, brat i sestra Nebojša i Manuela, rešili su da se vrate na estradu. Oni su se prošle godine vratili na muzičku scenu, ali publika ih nije prihvatila kao što je njihov najveći hit „Plavi slon“.

Čuveni denser Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, danas peva na svadbama!

– Devedesetih sam toliko zarađivao da sam mogao da priuštim sve što hoću. Nikad nisam digao nos zbog slave i novca. Muzikom sam se bavio iz ljubavi, a tako je i danas. Zaradivao sam i više od 40.000 evra mesečno i mogao da kupim svaku jahtu, ali nisam izgubio zdrav razum. Kasnije sam se bacio na neke druge žanrove, ali pevam i dalje stare pesme. Moj hit „Oči boje duge“ je danas slušan isto kao prvog dana, što me raduje – rekao je Igi.

Ljiljana Rančić, poznata kao Madam Piano, probila se na estradi duetom „Eternal love“ sa Italijanom Frankom Masijem, ali je 2003. rešila da napusti muziku i posveti se astrologiji. Stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa i danas se predstavlja pod pseudonimom Nia Nedeljković.

– Astrologija je moja velika ljubav i tome sam se posvetila. Što se muzike tiče, zasviram i zapevam za svoju dušu. Estrada me ne zanima jer imam druge prioritete – rekla je Nia, odnosno Madam Piano.

Profesiju je promenila i Danica Bukilić iz grupe „Dak“. Čuvena Coka danas radi u pošti i nema dodirnih tačaka sa muzikom.

Lidija Palurović, najpoznatija po hitu „Recka na zidu“, pre 18 godina je rekla zbogom estradi i danas radi kao profesorka engleskog jezika u osnovnoj školi.

Za razliku od nje, Ceca Slavković je rešila da se povuče iz javnosti, ali ne i iz muzike, pa već godinama izbegava medije i peva po manjim klubovima.

– Postoje moje dve verzije. Jedna je Ceca Slavković koja je zaljubljena u džez i soul, a druga je rođena da zabavi publiku i skače na sceni uz pop. Sve u svemu, i jedna i druga vole muziku i tako će uvek ostati. Shvatila sam ipak da blicevi i estrada nisu za mene. Prijatnije se osećam iza kamere – rekla je Ceca, poznata po hitovima „Dlanom o dlan“ i „Sve ili ništa“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.