Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

0

U susret događaju Galaxy Unpacked 10. jula, Samsung je objavio novi film na globalnom nivou kako bi predstavljanje novog poglavlja Galaxy AI tehnologije učinio još uzbudljivijim.

U nedavno objavljenom video snimku, vidi se više lica koja su osvijetljena djelićem svjetlosti, simbolizujući otvaranje potpuno novog svijeta i otključavanje novih mogućnosti koje donose revolucionarne inovacije. Kroz kampanju, Samsung poziva fanove širom svijeta da izađu iz okvira i uživaju u novim, jedinstvenim iskustvima.

Budite spremni za sljedeću granicu Galaxy AI – koja nudi nove načine za ubrzanje kreativnosti, produktivnosti, komunikacije i još mnogo toga. Pogledajte video u nastavku kako biste vidjeli na koji način Samsung otvara svijet novih mogućnosti i budite sa nama kada najsavremenija inovacija zaživi.

https://www.youtube.com/watch?v=TDL5lALrIG0

Novo poglavlje Galaxy AI je spremno. Ostanite uz samsung.rs za više informacija i pridružite nam se 10. jula na događaju Galaxy Unpacked.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rješenja i pruža besprijekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.