Fudbalska Crna Gora: Sramotna odluka da se samo kazni jedan učesnik očito izrežirane fudbalske predstave u Donjoj Gorici

0

NVO Fudbalska Crna Gora upitala je javnost u Crnoj Gori prati li ovu sramotu što nam konstantno priređuju iz neregistrovane organizacije Fudbalski savez Crne Gore?

„Sramotna odluka da se samo kazni jedan učesnik očito izrežirane fudbalske predstave u Donjoj Gorici je bez presedana (ali znajući ko donosi i kakve odluke donosi – individua koja sebe naziva predsjednikom – nije iznenađenje!).

Nijesmo iznenađeni ni pojedinim novinarima koji ćute kao zaliveni, nijesmo iznenađeni ni time da je na insistiranje generalnog sekretara odložena odluka o kažnjavanju klubova, jer znamo da to nije istina, jer se ta krpa ionako ništa ne pita, ali se mi pitamo ima li trunku ljudskosti kod ovih koji sve ovo prate pa da ne vide ove sramne odluke!
Zar nije već svima jasno da je ova individua sahranila crnogorski klupski fudbal, ali i dalje želi da ga vodi!

Gospodo iz Ministarstva i vlasti, šta da radimo, koji model da primijenimo da spasimo fudbal, pošto očito vi ili nećete ili ne želite da reagujete?! Shvatate li da se ovakvim odlukama individua sprda zdravom razumu? Proći će i ovo, i ova bruka, i ove sramne odluke, a vi ćete ostati upamćeni po vašem nečinjenju!

Fudbalska Crna Gora se nada brzim izborima za Fudbalski savez, gdje će vjerovatno ostvariti pobjedu i iz korijena promijeniti sve što je trulo u FSCG, a ima ga napretek, i dovesti ljude koji će uspjeti da vrate crnogorski fudbal na mjesto koje mu je pripadalo, da će pomiriti sve koji se bave ovim sportom i dati svoj djeci nadu da se i kod nas može uživati u ovoj najljepšoj sporednoj stvari na svijetu.“ – stoji u saopštenju  NVO Fudbalska Crna Gora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.