FSCSG izabrao najbolje: Priznanja Mugoši i Rakojeviću

FSCSG izabrao najbolje: Priznanja Mugoši i Rakojeviću

Za najboljeg fudbalera Crne Gore izabran je Stefan Mugoša u konkurenciji Marka Vešovića i prošlogodišnjeg pobjednika Stefana Savića.

Mugoša već dvije godine nosi dres Inčona sa kojim je uspio da očuva status prvoligaša u Južnoj Koreji. Reprezentativnom napadaču nagradu je uručio prvi čovjek crnogorske kuće fudbala Dejan Savićević.

Najbolji fudbaler u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi je prvotimac Sutjeske, Marko Ćetković kome je nagradu uručio reprezentativac Crne Gore Vladimir Jovović. Jedan od najboljih igrača aktuelnog šampiona pobijedio je u konkurenciji veziste Budućnosti Draška Božovića i svog saigrača Branislava Jankovića.

FSCG uručio je i priznanje treneru Sutjeske, Nikoli Pecu Rakojeviću, koji je, nakon 2018. zabran za najboljeg stratega i u 2019. godini. Šef stručnog štaba nikšićkog sastava sa 45 glasova pobijedio je u konkurenciji nekadašnjeg trenera Budućnosti, Branka Brnovića (20 glasova) i šefa stručnog štaba Iskre, Aleksandra Nedovića (11 glasova). Rakojeviću je priznanje uručio selektor crnogorske reprezentacije Faruk Hadžibegić.

Najperspektivniji mladi fudbaleri su Stefan Milić iz Budućnosti, Zetin Ivan Vukčević i prvotimac Iskre, Milan Vukotić. Njima je nagradu uručio član izvšnog odbora FSCG Mojaš Radonjić.

Za najboljeg igrača Futsala izabran je Ilija Mugoša iz KMF Titograd. Njemu je nagradu uručio selektor Futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar.

(fos media)

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *