Francuski Nobelovac Luc Montagnier: Korona virus je razvijen u labaratoriji u Kini!

1

Francuski ljekar i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu Luc Montagnier izjavio je da je koronavirus najvjerovatnije proizveden u nekoj od laboratorija u kineskom gradu Wuhanu.

Dobitnih Nobelove nagrade iz 2008. godine Montagnier za portal “Pourquoi docteur“ kazao je da ne vjeruje u zvanične tvrdnje da se koronavirus prirodnim putem pojavio na ilegalnim pijacama divljači u Wuhanu.

“Virus koji izaziva COVID-19 je proizveden u laboratoriji u Wuhanu. Ta laboratorija se tokom 2000-tih godina specijalizirala za koronaviruse“, kazao je Montagnier i dodao da je lično dobro istražio tu temu.

Montagnier je i za televiziju CNEWS kazao da je siguran da se novi tip koronavirusa nije pojavio prirodnim putem, već da je u pitanju proizvod iza kojeg stoje stručni ljudi.

“Ne znam s kojim ciljem su ga proizveli. Moguće da se radi o segmentima HIV-a i da se tragalo za vakcinom za AIDS“, kazao je Montagnier, prenosi Anadolija.

1 Comment
  1. Lange komentariše

    HRISTOS VASKRESE BRAĆO I SESTRE,VIRUSA NEMA VIDI I ĆORAV DA JE SVE OVO UPRTO PROTIV PRAVOSLAVLJA.OVO JE PRAVOSLAVNA ZEMLJA EEEJJ ONI NE PRENOSE LUTURGIJU NA RTCG A VEĆ NAJAVLJUJU PRENOS IZ DŽAMIJA ZA BAJRAM.USTANIMO LJUDI VIŠE AKO NE ZBOG NAD ONDA ZBOG DJECE NAŠE DA MIČEMO OVA GOVNA PO CIJENU PROLIVANJA KRVI I DA SE POSTARAMO DA NIKAD VIŠE OVAKAV ŠLJAM KAO DPS ,SDP I BS NE KROČI NA POLITIČKU SCENU.DA BOG OPROSTI ŠTO OVAKO PIŠEM DANAS ALI SE IZNERVIRAH KAD VIDJOH DA PRENOSE ZA BAJRAM IZ DŽAMIJA

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.