Mladen Mikijelj

Fondacija „Čini dobro“ i Hipotekarna banka nastavljaju saradnju

0

Fondacija “Čini dobro” okuplja kompanije koje se prepoznaju po svom društveno odgovornom poslovanju, a jedna od njih je i Hipotekarna banka sa kojom je Fondacija potpisala Ugovor o nastavku saradnje u oblasti društveno odgovornog poslovanja i filantropije.

„Partnerstvo i podrška Hipotekarne banka nam je jako značajna u realizaciji aktivnosti i projekata u oblasti društveno odgovornog poslovanja i filantropije. Naime, dijeljenje istih vrijednosti, vizije i ciljeva po pitanju edukacije, posebno mladih, zelenih inicijativa i digitalnih servisa, ujedinilo nas je u činjenu dobra već treću godinu za redom. Svi do sada postignuti rezultati su proizvod zajedničkog truda, posvećenog rada i želje za kreiranje zajednice koja će biti najbolja verzija sebe za život svih koji u njoj funkcionišu.

Zato ćemo, zahvaljujući podršci naših donatora, nastaviti da činimo dobro i promovišemo humanost, dobročinstvo i altruizam kao vrijednosti koje trebaju biti dio svakog pojedinca, ali i privrednog subjekta“, rekla  je mr Marija Manja Jovović, direktorica fondacije „Čini dobro“.

Donatori fondacije „Čini dobro“ su renomirane kompanije koje iza sebe imaju decenijsko iskustvo i znanje, ali prije svega spremnost da isto podijele i prenesu na generacije koje dolaze. Upravo takva je i Hipotekarna banka, koja je prepoznata po svom društveno odgovornom angažmanu u poslovnoj zajednici.

„Saradnja sa fondacijom „Čini dobro“ logičan je slijed naših društveno odgovornih aktivnosti. Prepoznati kao inovacioni lider na bankarskom tržištu Crne Gore, kontinuirano ulažemo u obrazovanje mladih, ali i zdravstvo, kulturu, sport. Naša posvećenost društvenoj zajednici ogleda se i u činjenici da smo prva banka koja je uradila ESG izvještaj i time pokazala svoju posvećenost zaštiti životne sredine, društvenim temama i dobrom korporativnom upravljanju. Saradnja sa fondacijom „Čini dobro“ doprinijeće da ostanemo posvećeni društveno odgovornom poslovanju.“, kazala je Ana Golubović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.