Fiorentina odbila Vest Hemovih 25 miliona za Milenkovića

0

Sezona lova na Nikolu Milenkovića je zvanično otvorena. Nije tajna da je na meti brojnih klubova, pogotovo sa Ostrva, ali čekalo se, kao u nekom dobrom vesternu, ko će prvi da potegne.

I za buđelar se prvi mašio Vest Hem. Kako javlja novinar italijanskog Skaja Fabricio Romano, engleski Čekićari su poslali zvaničnu ponudu Fiorentini za Milenkovića. Na papiru je stajalo 25.000.000 evra.

Iz Firence je stigao munjevit odgovor – ne. Predsjednik Ljubičastih Roko Komiso odbacio je ponudu Vest Hema, jer se nada da bi uskoro mogla da stigne jača. I to od Mančester junajteda.

Flerta sa Crvenim đavolima je očigledno bilo, pošto su italijanski mediji ubijeđeni da je Old Traford naredna stanica u karijeri srpskog reprezentativca. Pitanje je, ipak, da li je realno da Fjorentina dobije 40.000.000 evra, koliko je Komiso zacrtao kao fiksnu cijenu za Blekija.

Ugovor srpskom štoperu ističe u ljeto 2022. godine i toga su svjesni svi zainteresovani klubovi. A, svjesni su i u Firenci da je predstojeće ljeto poslednji voz da uzmu ne veliko, nego bilo kakvo obeštećenje za Milenkovića. Tu igru nerava pokušao je da iskoristi Vest Hem, sa namjerom da brzom ponudom i eventualnom realizacijom posla pobijedi Mančester junajted, ali je udario u zid.

S kim god da se dogovori i realizuje transfer, Fjorentina će debelo zaraditi od Nikole Milenkovića, pošto ga je iz Partizana u leto 2017. godine dovela za 5.000.000 evra. Dakle, najmanje pet puta veću sumu je već sada mogla da uzme.

(Mozzartsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.