“Ferari” od 400.000 evra koji je vozio Papić pripada Keljmendijevom čovjeku

0

Predsjednik Aleksandar Vučić poručio je da se Goran Papić, bivši zamjenik načelnika SBPOK slikao u “ferariju” od 400.000 evra, i otkrio čije je to vozilo.

Ali problem je ako je taj “ferari izvjesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija. Zato što je država krenula na njih, žele da unište život i meni i mojoj porodici i mojoj djeci. Imate bezbroj primjera. Od Jovanjice, pa znate sve. U jednom trenutku sam bježao od toga da čujem istinu. Da moji saradnici mogu da budu odgovorni za takve gadosti. Ja već godinu i nešto dana znam sve, ko sa kim sarađuje. I živim sa tim, i ne mogu da vam objasnim koliko se mučim, pošto sam ja te ljude birao, rekao je on.

Vučić je upozorio sve kriminalce i mafijaše da su pogriješili kada su udarili na Srbiju i na njega.

Ovakvih pokušaja rušenja države nema bez inostranog faktora. Kriv sam i zbog još jedne stvari. Ljudi su naučili da vi pravite nagodbe sa njima. Kažu vam ej objaviću nešto o tebi ili tvojoj porodici, a ti moraš da nas slušaš. Šta mislite zašto sam ja gotovo jedini političar koji je napadan u najprljavijem glasilu u ovom dijelu Evrope kakav je “Tabloid”. Šta mislite zašto? Pa ja ne pristajem na ucjene ni na dogovore sa mafijom. Ne pristajem na trule kompromise, da dozvolim da neko nešto radi, iz nekog straha, kazao je Vučić.

Moja poruka glavosječama i kriminalcima, svima što nam truju decu drogom: Možete da radite šta god hoćete, ali vam ja savjetujem da pronađete najbolje rešenje u pokušaju da me sklonite na neki drugi način. Zato što vam se neću pokoriti, i boriću se protiv mafijaša, tajkuna, kriminalaca i lopova. I grobovi moji boriće se sa njima. I garantujem našem narodu da ćemo se izboriti sa njima, naglasio je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.