Fantomski portal DPS-a doživio totalni fijasko!

0

Nedavno je u Crnoj Gori osnovan fantomski tabloidno-senzacionalistički portal “Udar.me”, čiji je cilj da, kroz subverzivno delovanje, izazove konfuziju i animozitet u redovima crnogorske opozicije. Naime, kada je pomenuti portal profunkcionisao, njegovi kreatori su želeli da prikažu da iza njega zapravo stoji opoziciona Demokratska Crna Gora (Demokrate), koja na ovaj način nastoji da umanji podršku i privuče deo glasača svojih “konkurenata”, Demokratskog fronta (DF) i Građanskog pokreta “Ujedinjena reformska akcija” (GP URA).

Međutim, kako saznajemo iz dobro upućenih i pouzdanih izvora, iza ovog portala zapravo stoji vladajuća Demokratska partija socijalista (DPS), koja na sve načine pokušava da uoči izbora 30. avgusta unese razdor u redove sve snažnije opozicije. To i ne treba preterano da čudi, pošto je već duži niz godina poznat modalitet koji DPS, korišćenjem medijskih struktura i kreiranjem i plasiranjem tzv. crne propagande, koristi kako bi podelila opoziciju i održala se na vlasti. Ipak, ono što predstavlja određenu novinu u navedenom pristupu DPS jeste da u radu portala “Udar.me” učestvuju i pojedine osobe iz Srbije, koje se nalaze na platnom spisku lidera DPS i višedecenijskog apsolutnog gospodara Crne Gore Mila Đukanovića.

Uprkos velikim očekivanjima, kreatori ovog portala i sa njima povezani izvođači medijsko-kanalizacionih radova su se ubrzo suočili sa problemom, nakon što je i ispodprosečno obrazovanom čitaocu postalo jasno da “Udar.me” služi za puko plasiranje dezinformacija, neproverenih i paušalnih podataka sa isključivim ciljem diskreditacije protivnika DPS. Ovakvim amaterskim pristupom, pomenuti portal je, brže nego što je i nastao, u potpunosti urušio sopstveni kredibilitet kod čitalaca.

To bi otprilike bila sudbina ovog bednog kvazimedijskog uratka iz kuhinje DPS i njenih podrepaša. Izgleda da će jedini udar biti onaj koji će DPS doživeti na predstojećim izborima, i koji će je nakon tri decenije napokon zbaciti sa vlasti.

(Nacionalist)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.