Evropa sad!: Spuž zaslužuje više!

1

Jakov Milatović, jedan od lidera Pokreta Evropa sad! posjetio je Spuž i sa mještanima razgovarao o problemima sa kojima se oni svakodnevno suočavaju.

“Naselje Spuž je danas samo usputna stanica između Danilovgrada i Podgorice. Nerazvijena putna infrastruktura, zapostavljena kulturna  baština i manjak sadržaja govori o apsolutnom nemaru, iako je Spuž važio za istorijski značajno mjesto u centralnom dijelu Crne Gore. Istorija i tradicija sa svim posebnostima koje ovo mjesto ima, mora biti prepoznata kao turistička ponuda lokalne, ali i Nacionalne turističke organizacije. Uz znanje, dobro promišljanje, kao i adekvatan strateški pristup u Spužu moramo stvoriti ambijent koji je povoljan za ekonomski procvat cijele regije.”, izjavio je Milatović.

 

Skupu su prisustvovali i kandidati za odbornike na lokalnim izborima u Danilovgradu, a građanima se obratio i nosilac liste Aleksandar Grgurović.

“Osim ključnih problema koji čine Spuž neadekvatnim mjestom za život, na nama je da probudimo ljude i pokrenemo preduzetništvo. Da od Spuškog ljeta i Spuške glavice napravimo prepoznatljive lokacije i privlačne manifestacije Crne Gore. Mnoga mjesta u Crnoj Gori imaju predispozicije za razvoj, a na lokalnoj samoupravi je da skrene pažnju i radi na tome. Na nama je da iskoristimo mandat i da to učinimo odmah nakon izbora” izjavio je Grgurović.

1 Comment
  1. Drška od stomaka komentariše

    Spuž zaslužuje više.
    A vi zaslužujete Spuž. Za onu proviziju što ste se “ ugradili“ za onaj kredit od 750miliona . Ti, Spajić i Tranja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.